2020-09-10 11:22:18
Φωτογραφία για ΦΣ Δωδεκανήσου: ανθρωπιστική βοήθεια στη Βυρητό

 



Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου είναι έτοιμος να υλοποιήσει το τελευταίο στάδιο ενός δύσκολου μα συνάμα τόσο σημαντικού εγχειρήματος : την συγκέντρωση και αποστολή απαραίτητου φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού στους πληγέντες κατοίκους της Βηρυτού.



  Η ανθρωπιστική αυτή συνδρομή δεν θα ήταν δυνατή αν δεν υπήρχε η καθολική συνδρομή όλων των μελών του Φ.Σ.Δ. τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Να ευχαριστήσουμε επίσης  τους απλούς πολίτες που κυριολεκτικά από το υστέρημά τους συνέφεραν στον σκοπό αυτό.



   Ο Φ.Σ.Δ. πάντα μέσα στα γεγονότα θα συνεχίσει τις κοινωνικές του παρεμβάσεις αθόρυβα και θα αφήνει το στίγμα του αναβαθμίζοντας και τονίζοντας τον ρόλο του φαρμακοποιού.



   Θα ήμασταν αγνώμονες αν στην παρούσα φάση δεν αναφερόμασταν στην συμβολή του νομικού συμβούλου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημητρέλλου Ηλία που είναι πάντα πολύτιμη και ανεκτίμητη.



    Ο Φ.Σ.Δ. δια του προέδρου του Φουτούλη Νικολάου, ευχαριστεί τον Υπουργό Εξωτερικών Δένδια Νικολάο τόσο για την θεσμική του παρέμβαση όσο και για την ανθρώπινη ευαισθησία που επέδειξε αφού παρόλο τον αυξημένο φόρτο εργασιών, ασχολήθηκε και έδωσε λύσεις σε θέματα που προέκυψαν στην διαδικασία αποστολής. 



   Ο Φ.Σ.Δ. είναι έτοιμος να παρέμβει και όπου αλλού χρειαστεί και ζητηθεί η συνδρομή του, κινούμενος πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κοιτάζοντας την ουσία των θεμάτων (βλέπε φαρμακείο στο ακριτικό Καστελλόριζο και στην Χάλκη).

     Η άποψή μας θέλουμε να είναι βαρύνουσα και καθοριστική όπως αρμόζει στον ρόλο μας. 


farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ