2020-09-10 21:49:08
Φωτογραφία για Μόρια - Ολοκληρωτική η καταστροφή στο ΚΥΤ
Στον επαρχιακό δρόμο Μόριας - Παναγιούδας

Ακόμη μια φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο, στον επαρχιακό δρόμο Μόριας - Παναγιούδας,

κοντά στον καταυλισμό της Μόρια σημαίνοντας νέο συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μετανάστες φέρονται να έβαλαν φωτιά σε δύο διπλανά οικόπεδα με τους κατοίκους της περιοχής όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με κουβέρτες.

Η καταστροφή του καταυλισμού τόσο στο χώρο του ΚΥΤ όσο και έξω από αυτό στον ελαιώνα που το περιέβαλε είναι πλέον ολοκληρωτική.

Οι συνθήκες που βιώνουν οι κάτοικοι της περιοχής και οι γυναίκες/άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας είναι πραγματικά τραγικές. Ενδεικτικό το δεύτερο βίντεο, με άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. να προσπαθεί να σβήσει μικρή εστία. Κινδυνεύουν πλέον αγροτικές κατοικίες.

Στους δρόμους χιλιάδες μετανάστες, κατασκήνωσαν ακόμα και σε νεκροταφείο

Xιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Μόριας μετά την καταστροφική φωτιά στον καταυλισμό την Τρίτη το απόγευμα.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα, κατασκηνώνουν όπου βρουν, ενώ κάποιοι δε δίστασαν να στήσουν σκηνές ακόμα και στο νεκροταφείο.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του νησιού της Λέσβου στήνουν μπλόκα και ζητούν πλέον όχι μόνο να μη γίνει καμία εργασία αποκατάστασης, αλλά να μεταφερθούν αλλού οι πρόσφυγες και μετανάστες.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ