2020-09-13 13:31:21
Φωτογραφία για Ο ΙΣΑ υπέγραψε Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τον e-ΕΦΚΑ για να συμβάλλει στην εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαθέτοντας προσωπικό Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτεμβρίου 2020
Γ. Πατούλης: «Ο ΙΣΑ αποφάσισε να συμβάλλει για να επιταχυνθεί η διαδικασία εξόφλησης των οφειλών καθώς οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα κρίσιμοι για τον ιατρικό κόσμο, που στήριξε με αυταπάρνηση το σύστημα υγείας κατά τη διάρκεια της επιδημίας, ωστόσο υπέστη οικονομική ζημία και δυσκολεύεται να επιβιώσει.»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών εκτιμώντας ότι η καθυστέρηση στην πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών θέτει σε κίνδυνο την επιβίωση του ιατρικού κόσμου ανέλαβε πρωτοβουλία και υπέγραψε σήμερα Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τον e-ΕΦΚΑ.

Ειδικότερα, με βάση διάταξη νόμου, ο ΙΣΑ θα διαθέσει προσωπικό με σκοπό την άμεση, κατά το δυνατόν, εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης αποκλειστικά προς τους ιατρούς μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Εκφράζεται η πεποίθηση ότι με την ενέργεια αυτή τα μέλη μας θα μπορέσουν επιτέλους να εισπράξουν οφειλές ετών.


Σχολιάζοντας το θέμα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής:

«Ο ΙΣΑ πήρε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία προκειμένου να συμβάλλει στην εκκαθάριση των οφειλών που εκκρεμούν εδώ και χρόνια. Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα κρίσιμοι για τον ιατρικό κόσμο που στήριξε με αυταπάρνηση το σύστημα υγείας κατά τη διάρκεια της επιδημίας. Ωστόσο υπέστη μεγάλη οικονομική ζημία και πλέον πολλά μέλη μας δυσκολεύονται να επιβιώσουν. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να επωμιστούμε ένα μέρος της διαδικασίας προκειμένου να αποδοθούν άμεσα τα χρήματα που οφείλονται από τους φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης στους γιατρούς της Αθήνας»

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΑ
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ