2020-09-13 16:30:12
Φωτογραφία για Χαμός στο twitter με την κόντρα Χατζηνικολάου - Βουλαρίνου
Μία νέα κόντρα ξεκίνησε στο  twitter μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Μάνου Βουλαρίνου, με αφορμή την απόφαση του πρώτου να φιλοξενήσει στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 έναν καρδιολόγο που δηλώνει κατά της χρήσης μάσκας.

Ο Μάνος Βουλαρίνος σχολίασε το συγκεκριμένο περιστατικό  αναφέροντας: «Μεγάλη έκπληξη που Ευαγγελάτος και Χατζηνικολάου φιλοξενούν στις εκπομπές τους ανθρώπους που προπαγανδίζουν κατά της μάσκας διαδίδοντας επικίνδυνες ψεκασμένες ανοησίες που βάζουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Ήταν πολύ υψηλού επιπέδου η μέχρι τώρα πορεία τους».

Ο άνκορμαν του ΑΝΤ1 δεν άργησε να απαντήσει, συνεχίζοντας την αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους: «Σοβαρευτείτε! Είμαι αυτός που χαρακτήρισε μαλάκες όσους μας προτρέπουν να μην φοράμε μάσκα, λέγοντας ότι αδιαφορώ για τις πιθανές κυρώσεις από το ΕΣΡ. Σας ενόχλησε που έδωσα 4 λεπτά σε κάποιον που διαφωνεί μαζί μου, μετά από ώρες συνεντεύξεων με όσους συμφωνούν; Ντροπή! ΣΚΑΙ λάσπη!», έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι οι χρήστες του twitter που πήραν μέρος στην συγκεκριμένη διαμάχη, επισημαίνοντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ότι η χρήση μάσκας είναι θέμα δημόσιας υγείας, στο οποίο δεν χωρούν διαφορετικές «απόψεις».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ