2020-09-28 23:51:44
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Πομπέο - Πράκτορες, ελικόπτερα και άντρες στις ταράτσες (φωτό)
Δρόμοι έκλεισαν, η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, με άνδρες στις ταράτσες και ελικόπτερα να «σκανάρουν» από αέρος την περιοχή

Δρακόντεια ήταν τα μέτρα ασφαλείας στη Θεσσαλονίκη για την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

Δρόμοι έκλεισαν, η κυκλοφορία διακόπηκε, ενώ η παρουσία της αστυνομίας ήταν έντονη, με άνδρες στις ταράτσες και ελικόπτερα να «σκανάρουν» από αέρος την περιοχή.

Αμέως μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας μετέβη στα νέα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, στην οδό 26ης Οκτωβρίου, προκειμένου να συμμετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα του ΣΒΕ με θέμα την ενέργεια, παρουσία και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Στη συνέχεια θα συνυπογράψει συμφωνία επιστημονικής και τεχνολογικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η παρουσία της αστυνομίας σε όλο το μήκος του δρόμου ήταν ισχυρή, ενώ είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό 26ης Οκτωβρίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ