2020-09-30 18:30:14
Φωτογραφία για Θοδωρής Αθερίδης: Τα πρώτα λόγια για την νέα του εκπομπή και την Σεμίνα Διγενή

Ο γνωστός ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, επιβεβαίωσε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πως σε λίγες ημέρες ξεκινά μία νέα εκπομπή στο MEGA έχοντας στο ακουστικό του τη Σεμίνα Διγενή.

«Θα είμαι εδώ στο MEGA. Θα κάνουμε μία εκπομπή. Μιας και το κλίμα έγινε τόσο άσχημο που οι άνθρωποι δεν μπορούμε ούτε να βγούμε να φάμε, να μαζευτούμε μια παρέα... Η δική μας η δουλειά είναι να δώσουμε κουράγιο. Είμαστε παρηγορητές. Θα κοιτάξω να φτιάξω τέτοιες παρέες με τους φίλους τους, που να τους βλέπει ο άλλος από το σπίτι και να γελάει με την τόλμη και το προβοκάρισμα που κάνει ο ένας στον άλλο. Θα βάζω τους φίλους να λένε γι' αυτόν... [...] Θα είναι ένας καλεσμένος με την παρέα του, πέντε έξι άτομα όχι παραπάνω. Θα έχουμε και μουσική, παρτάκια ενδοοικογενειακά»

Όσο για τη σύμπραξή του με τη Σεμίνα Διγενή, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Καταρχάς στην πραγματικότητα πάμε να κάνουμε αυτό που έκανε η Σεμίνα Διγενή. Το ίδιο πράγμα! [...] Το ξέρει το αντικείμενο, ξέρει πώς οργανώνεται. Η Σεμίνα θα είναι στην αρχισυνταξία και εγώ είμαι πολύ καλός μαθητής. Πραγματικά όταν δεν ηγούμαι μιας δουλειάς μπορεί να είμαι ο καλύτερος συνεργάτης αναφορικά με την υπακοή».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ