2020-09-30 23:28:16
Φωτογραφία για 20χρονη κατήγγειλε πως την άρπαξαν με τη βία από δρόμο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τη βίασαν
Συνελήφθησαν δυο Πακιστανοί 

Δραματικές ώρες βίωσε μία 20χρονη Ελληνίδα στη Θεσσαλονίκη από δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής, οι οποίοι την άρπαξαν με τη βία από τον δρόμο και την οδήγησαν σε σπίτι που διέμεναν, όπου τη βίαζαν για αρκετή ώρα. 

 Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου. 

Γύρω στις 5:00 το πρωί η κοπέλα περπατούσε στην περιοχή της Αρχαίας Αγοράς, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση. Ξαφνικά είδε να σταματάει ένα αυτοκίνητο μπροστά της, από το οποίο κατέβηκαν δύο άνδρες, ηλικίας 34 και 45 ετών.

 Όρμησαν πάνω της και ασκώντας βία την έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητο. Τρομοκρατώντας την την οδήγησαν σε κατοικία στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου τη βίαζαν για αρκετή ώρα. 

Την απελευθέρωσαν αφού πρώτα ικανοποίησαν τις ορέξεις τους. 

 Στη συνέχεια η κοπέλα κατευθύνθηκε στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε το γεγονός, περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις τραγικές ώρες που πέρασε με τους δύο αλλοδαπούς
. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την αναζήτηση των δύο δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν το απόγευμα της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνελήφθησαν. Ειδοποιήθηκε και η καταγγέλλουσα 20χρονη, η οποία τους αναγνώρισε αμέσως. 

 Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή και βιασμό. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ, παράλληλα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της παθούσης.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ