2020-10-01 23:02:37
Φωτογραφία για Εκλογές ΗΠΑ 2020: Ο Τραμπ, ο «μάνατζερ» Σατανάς και η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς
Την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς που ισχυρίζεται ότι είχε ανάρμοστη σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ επιστρατεύουν οι εμπνευστές του σατιρικού τρέιλερ που αμαυρώνει με τακτ την εικόνα του Αμερικανού προέδρου

Λίγες ώρες μετά το χαοτικό προεδρικό ντιμπέιτ στο Κλίβελαντ, ένα νέο σατιρικό τρέιλερ, υπό τον τίτλο: «Bad President» (Κακός Πρόεδρος), είναι έτοιμο να προβληθεί στην τηλεόραση με τον... Σατανά να μανατζάρει τον Τραμπ για να διαβεί το κατώφλι του Λευκού Οίκου και την πρώην πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, Στόρμι Ντάνιελς, να υποδύεται τον εαυτό της.

Το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το τρέιλερ στις 12 Οκτωβρίου.

Στο σατιρικό τρέιλερ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Έντι Γκρίφιν - υποδύεται τον Διάβολο και Τζεφ Ρέκτορ - υποδύεται τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, Ντόναλντ Τραμπ. Η μεγάλη έκπληξη του τρέιλερ είναι η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που υποδύεται τον εαυτό της. Η Στέφανι Κλίφορντ όπως είναι το πραγματικό όνομα της Στόρμι, ισχυρίζεται ότι είχε κάνει σεξ με τον Τραμπ το 2006.

Το «Bad President» σκηνοθετήθηκε από τον Πάραμ Τζιλ και αφηγείται την ιστορία του πώς ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη τον Νοέμβριο του 2015 πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών κάνοντας μια συμφωνία με τον ίδιο τον Διάβολο.

Στο τρέιλερ υπάρχουν σκηνές από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με τον ίδιο να υπερηφανεύεται για το έργο του. Καυχιέται επίσης για τις σεξουαλικές του επιδόσεις, την «αγάπη» του για τους μουσουλμάνους και τους Μεξικανούς «βιαστές» και «συναντά» την πραγματική Στόρμι Ντάνιελς.

Η ιστορία ενός άντρα που είναι αποφασισμένος να κάνει την Αμερική «μεγάλη ξανά» αναστατώνει τους πάντες, κυρίως όμως τους κάνει να κλαίνε από τα γέλια...

Η υπόθεση με την Στόρμι Ντάνιελς να ισχυρίζεται ότι πληρώθηκε για να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο, είχε προκαλέσει πονοκέφαλο στον Λευκό Οίκο φέρνοντας σε δεινή θέση την Μελάνια.

Η κατάθεση του πρώην δικηγόρου του Τραμπ Μάικλ Κοέν ενώπιον του Κογκρέσου όπου αποκάλυπτε την ανάρμοστη σχέση του Αμερικανού προέδρου με την Στόρμι ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Κοέν «απολογήθηκε» στην «Πρώτη Κυρία», καταθέτοντας ότι πλήρωσε την πορνοστάρ εκ μέρους του συζύγου της προκειμένου να κρατήσει το στόμα της κλειστό για την ερωτική τους σχέση τους. Έδειξε και την επιταγή που του έδωσε ο Τραμπ για να του αποπληρώσει τα χρήματα που είχε δώσει στην πορνοστάρ.
anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ