2020-10-03 17:40:11
Φωτογραφία για Φιόνα Γεωργιάδη: Όσα είπε για το ρόλο της στο «Έλα στη θέση μου»



Στον Τηλεθεατή παραχώρησε συνέντευξη η Φιόνα Γεωργιάδη και μίλησε τόσο για την "εισβολή" της στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Έλα στη θέση μου»,όσο και για τον Βλάση που θα ανατρέψει πολλά η προσθήκη της αυτή.

Πώς αισθάνεστε που γίνατε μέλος της ομάδας του «Έλα στη θέση μου», μιας επιτυχημένης σειράς, που προβάλλεται για 4η σεζόν;

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη, αφενός γιατί όλοι οι συντελεστές είναι αξιόλογοι και αφετέρου γιατί ο ρόλος της Θάλειας στάθηκε αφορμή της γνωριμίας μου με την παραγωγή του κ. Καραγιάννη και με τον ΑLΡΗΑ».

Τι σχέση έχετε με τον Βλάση;

«Μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, αλλά εγώ εμφανίζομαι τώρα, έπειτα από απουσία χρόνων. Το κοινό παρελθόν μας ενώνει μεν, αλλά είναι και η αιτία που ερχόμαστε αντιμέτωποι».

Τι να περιμένουμε από το ρόλο σας στο μέλλον;

«Η Θάλεια θα διεκδικήσει όσα θεωρεί ότι της ανήκουν με το δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Είναι από τη μια πολύ δυναμική αλλά έχει ταυτόχρονα και κάτι ανεπεξέργαστο. Ίσως αυθεντικό έως και αφελές».



Τι σας οδήγησε να πείτε αντίο σε μια «στρωμένη» καριέρα με καλές προοπτικές, για την υποκριτική;

«Με τα νομικά ασχολήθηκα λόγω ρομαντισμού και ενός έντονου αισθήματος δικαίου που ανέκαθεν με διακατείχε. Ως ιδεαλίστρια έφηβη, αναζητούσα τον τρόπο να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος. Θεώρησα τότε ότι ίσως η κοινωνική ανισότητα θα μπορούσε να αμβλυνθεί μέσω του νόμου. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι με ονειρεύτηκα ποτέ ως δικηγόρο. Όταν αποφοίτησα από το μεταπτυχιακό μου στο Ευρωπαϊκό Δημόσιο Δίκαιο, θεώρησα ότι το δικαστικό σώμα είναι μάλλον πιο ελκυστικό για τη δική μου .φύση, μιας που ο δικαστής δεν υπερασπίζει, αλλά επιχειρεί να απονείμει τη δικαιοσύνη. Τελικά, όμως, η χαρά και η ελευθερία που βίωνα μέσω της έκφρασης και της δημιουργίας ήταν τόσο ξεκάθαρη, που η υποκριτική κατέστη μονόδρομος».

Οι νομικές σπουδές λειτούργησαν ευεργετικά;

«Η νομική σκέψη είναι σαν την εκμάθηση του λογικού συλλογισμού. Οι σπουδές είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες σχετικά με την κατανόηση του συσχετισμού των δυνάμεων μεταξύ των χωρών σε παγκόσμιο επίπεδο».

Σας ενδιέφερε η αποκατάσταση της δικαιοσύνης ή η υπεράσπιση της;

«Οταν συνειδητοποίησα ότι ο δικηγόρος είναι μάλλον υπερασπιστής της δικαιοσύνης, στράφηκα στη διερεύνηση του δικαστικού επαγγέλματος, που ασχολείται με την αποκατάσταση της τάξης. Αυτό υπήρξε και το αρχικό μου κίνητρο για να ασχοληθώ με τα νομικά», είπε στον Τηλεθεατή.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ