2020-10-05 14:49:13
Φωτογραφία για Εκτέλεση στην Καλλιθέα: Έξι κάλυκες στο σημείο εκτέλεσης του «Απάτσι» - Πού εστιάζουν οι έρευνες
Τι αναφέρουν οι εκτιμήσεις των αστυνομικών για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο εκτελεστής - Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Ευάγγελου Πάλλη στην Καλλιθέα, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το θύμα ήταν γνωστό όνομα στον κόσμο της παρανομίας, που αναλάμβανε συμβόλαια θανάτου και είχε πρωταγωνιστήσει σε εξεγέρσεις φυλακών την περασμένη δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον τόπο της εκτέλεσης, εντοπίστηκαν έξι κάλυκες, ένω σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση, ο εκτελεστής βρισκόταν σε ΙΧ, το οποίο σταμάτησε, πυροβόλησε τον Πάλλη και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο «Απάτσι» είχε αποφυλακιστεί το 2011. Πλέον, οι έρευνες έχουν εστιάσει στις γύρω κάμερες, για την αναγνώριση του εκτελεστή, ενώ παράλληλα, ερευνώνοται οι επαφές του Πάλλη τα εννιά τελευταία χρόνια.


Το σημείο στο οποίο εκτελέστηκε ο «Απάτσι»

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όλα έγιναν λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα. Άγνωστοι τον βρήκαν αιμόφυρτο δίπλα στο αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες και κάλεσαν άμεσα την Αστυνομια όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρέθηκε γρήγορα κλιμάκιο του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλειας Αττικης της ΕΛΑΣ.

Οι αστυνομικοί έλαβαν αποτυπώματα από πολλά και διαφορετικά σημεία. Παράλληλα προχώρησαν στην περισυλλογή των καλύκων από το όπλο που χτύπησε τον άτυχο άνδρα τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να διαπιστώσουν από την εξέταση των σφαιρών αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε από τον εκτελεστή είναι «καθαρό» ή εάν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη δολοφονική ενέργεια. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ