2020-10-06 08:58:27
Φωτογραφία για Τα tech products που χρειάζεται ο νέος φοιτητής!



 Φέτος, είναι μία διαφορετική χρονιά για σένα. Μπορεί οι προηγούμενοι μήνες να ήταν για όλους μας ιδιαίτεροι και το 2020 μία ξεχωριστή χρονιά, όμως ένα milestone αλλάζει για πάντα τη ζωή σου από αυτό το φθινόπωρο. Είσαι επιτέλους φοιτητής! Για πρώτη φορά, “ανοίγεις τα φτερά σου” και ξεκινάς μία καινούρια ζωή, μακριά από την οικογένειά σου. Έχεις αποκτήσει το καινούριο σου σπίτι και είσαι έτοιμος για τις αγορές εκείνες που θα δώσουν στη νέα σου καθημερινότητα ενδιαφέρον, θα διευκολύνουν κάθε πτυχή της ζωής σου, θα σε βοηθήσουν στα μαθήματα, αλλά και τις στιγμές ψυχαγωγίας σου, όπως και στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Ξεκινώντας τα πάντα από την αρχή, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις στο freegr και να βάλεις σε ένα μόνο καλάθι όλα τα προϊόντα τεχνολογίας που θέλεις να αποκτήσεις για να εξοπλίσεις όλους τους χώρους του νέου σου σπιτιού και να περάσεις μία συναρπαστική φοιτητική ζωή.

Καθώς το φθινόπωρο βρίσκεται στην “καρδιά” του, έχεις πλέον εγκατασταθεί στη νέα σου κατοικία και έχεις ολοκληρώσει όλες εκείνες τις διαδικασίες που απαιτεί μία μετακόμιση. Ποια είναι η συνέχεια; Να κάνεις τις τεχνολογικές σου αγορές και να αναζητήσεις όλα εκείνα τα tech products που χρειάζεσαι ως φοιτητής. Τα καλά νέα είναι ότι στο freegr σύντομα θα βρεις τα πάντα και σε κάθε τεχνολογική κατηγορία.

Το πρώτο πράγμα που θέλεις να εξοπλίσεις δεν είναι άλλο από το φοιτητικό σου γραφείο. Έχεις αγοράσει τα έπιπλα και είσαι πλέον έτοιμος για τον τεχνολογικό εξοπλισμό. Ώρα για ένα νέο υπολογιστή λοιπόν και μία αγαπημένη διαδικασία, το να δημιουργήσεις τη σύνθεση εκείνη που θα ικανοποιήσει κάθε σου ανάγκη. 

Και αν θέλεις μία πρόταση που να μπορεί να βρίσκεται στο γραφείο σου τις ώρες που διαβάζεις στο σπίτι, αλλά και ταυτόχρονα να μπορεί να φροντίζει για την ψυχαγωγία σου όταν ξαπλώνεις στον καναπέ, ή και να την παίρνεις μαζί σου στη σχολή και όταν επιστρέφεις για λίγο στο πατρικό σου σπίτι, μπορείς να επιλέξεις ένα laptop ώστε να έχεις τη φορητότητα που χρειάζεσαι.

Αρκετά όμως με τις υποχρεώσεις που φέρνει η νέα σου ζωή ως φοιτητής. Ήρθε η ώρα για ψυχαγωγία. Και το νέο σου σαλόνι μπορεί να είναι μικρό, είναι όμως φιλόξενο για εσένα και τους φίλους σου. Μπορείς, λοιπόν, να το εξοπλίσεις με μία νέα τηλεόραση στις ίντσες και με τα χαρακτηριστικά που τη χρειάζεσαι, να προσθέσεις μία ηχομπάρα που θα μετατρέψει το σπίτι σου σε σινεμά ή ακόμη και να αποκτήσεις τη gaming συσκευή των ονείρων σου, για να απολαμβάνεις στιγμές χαλάρωσης, ψυχαγωγίας αλλά και υγιούς ανταγωνισμού με τους νέους σου φίλους, που είσαι σίγουρος πως θα σε συντροφεύουν στη ζωή σου για χρόνια. Και αν είσαι πιο παραδοσιακός μπορείς να αποκτήσεις κάποιο επιτραπέζιο ενηλίκων για gatherings στο σπίτι που θα μείνουν αξέχαστα.

Και για τις ώρες που θα ξεκουράζεσαι στον καναπέ, είτε μιλώντας σε μία εφαρμογή messaging με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε κοιτώντας τα νέα της ημέρας και τον καιρό που θα κάνει αύριο, είτε παίζοντας ένα χαλαρό mobile game, μπορείς να ρίξεις μία ματιά σε ένα νέο tablet, την ιδανική συσκευή για χαλάρωση στο σπίτι που μπορείς να έχεις μαζί σου και σε σύντομες αποδράσεις "εκτός των τειχών". 

Φυσικά, ο ελεύθερος χρόνος σου θα περιλαμβάνει πολλές περισσότερες δραστηριότητες. Έτσι, μπορείς να σκεφτείς πολλές νέες αγορές, για να ικανοποιήσεις την αγάπη σου για τη μουσική, όπως ένα νέο micro Hi-Fi σύστημα για να ακούς τους αγαπημένους σταθμούς ή καλλιτέχνες ή ακόμη και ένα πικάπ αν είσαι πιο retro τύπος. Μπορείς να αποκτήσεις ακόμη ένα Mp3 player για να ακούς μουσική παντού ακόμη και εν κινήσει ή και ένα Bluetooth ηχείο για να βράδια που ακούς μουσική με τους φίλους σου στο μπαλκόνι ή την πλατεία. Και φυσικά, ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά κατάλληλα τόσο για την απομόνωσή σου είτε θέλεις να ακούσεις μουσική, είτε να δεις μία ταινία, είτε να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου.

Αν πάλι αγαπάς τη φωτογραφία, ήρθε η ώρα να συνοδέψεις τις βόλτες σου στη νέα πόλη που μένεις, αλλά και τις αποδράσεις σου τα Σαββατοκύριακα στη φύση, στο βουνό ή τη θάλασσα, με μία καινούρια φωτογραφική μηχανή, είτε DSLR αν θέλεις να ψαχτείς πάνω στο αντικείμενο, είτε action camera αν η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη extreme δραστηριότητες, είτε ακόμη και ένα drone για λήψεις που θα κάνουν τη διαφορά.

Κάτι ακόμη; Είσαι active τύπος; Μία ιδανική αγορά για σένα είναι ένα νέο wearable, που θα φροντίσει να φέρει στον καρπό σου ένα εργαλείο που θα φροντίσει να είσαι υγιής και να παραμένεις γεμάτος ενέργεια. Τέλος, ίσως ήρθε η ώρα για να ανανεώσεις την αγαπημένη σου συσκευή, την “προέκταση” του χεριού σου. Ώρα να αποκτήσεις ένα νέο smartphone ανάλογα με το διαθέσιμο budget ή τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις.

Στο freegr θα βρεις όλα τα τεχνολογικά προϊόντα εκείνα που θα κάνουν τη φοιτητική σου ζωή μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σου. Ανεμελιά και ανεξαρτησία, μαζί με νέες γνώσεις αλλά και εμπειρίες, θα συνοδέψουν τα επόμενα χρόνια και εσύ πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος να τα ζήσεις στα άκρα και με όλον εκείνο τον εξοπλισμό που θα σε κάνει να τα χαρείς χωρίς συμβιβασμούς. Καλή φοιτητική ζωή!



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ