2020-10-09 08:30:09
Φωτογραφία για EΡΤ και SAMSUNG διευκολύνουν την πρόσβαση στο ERTFLIXΗ ΕΡΤ έχει τη χαρά να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με τη Samsung Hellas λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα που υπήρχε και δεν επέτρεπε σε αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων της συγκεκριμένης εταιρείας την πρόσβαση στην πλατφόρμα ERTFLIX.

Από σήμερα, μάλιστα, όλοι οι κάτοχοι τηλεοράσεων Samsung της τελευταίας 5ετίας (μοντέλα Smart 2016-2020) μπορούν πολύ εύκολα να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή ERTFLIX, που ετοίμασαν οι τεχνικοί της ΕΡΤ. Το μόνο που χρειάζεται είναι η τηλεόρασή τους να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Για τη διευκόλυνση όσων έχουν τηλεοράσεις Samsung, η ΕΡΤ ετοίμασε ένα μικρό βίντεο σε αυτό το λινκ https://bit.ly/34zU9sH που εξηγεί με πολύ απλά βήματα πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στο ERTFLIX για να δείτε –εννοείται χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση– το πλούσιο περιεχόμενο της νέας πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι ανάλογη εφαρμογή του ERTFLIX υπάρχει ήδη, τόσο για τις android συσκευές (tablets, κινητά, android boxes) όσο και για τις συσκευές iOS (iphone, ipad κ.λπ.), αρκεί και μόνον να αναζητήσετε το ΕRTFLIX είτε στο playstore είτε στο appstore.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ