2020-10-11 18:30:11
Φωτογραφία για Η αποκάλυψη της Σμαράγδας Καρύδη για την εκπομπή που απέρριψε και το γιατί



Πρεμιέρα κάνει αύριο στις 18:40 το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA,«Ένα εκατομμύριο γεν» με την Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια λίγο πριν την πρεμιέρα της παραχώρησε συνέντευξη

Η Σμαράγδα Καρύδη λίγο πριν την πρεμιέρα  στην εφημερίδα “Secret” και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

Μεταξύ οσων είπε αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, στη σχέση της με τα χρήματα, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη.

«Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν “ανάποδα”. Η πλάκα του παιχνιδιού είναι πως περιμένουν να δουν τι θα ρωτήσω. Να φαντασθούν… Και συνήθως άλλο περιμένουν και όλο αυτό είναι πολύ αστείο. Εγώ γενικά βλέπω τα πράγματα με πολύ χιούμορ. Ακόμα, και στις πιο δραματικές στιγμές, βλέπω την αστεία πλευρά.

Τα χρήματα νομίζω ότι είναι η κινητήριος δύναμη. Το θέμα είναι να μην γίνονται αυτοσκοπός. Να τα χρησιμοποιείς για να περνάς καλά. Και αν, βγάζεις κάτι παραπάνω, να δίνεις σε ανθρώπους που δεν έχουν.

Μου είχαν γίνει προτάσεις για εκπομπή τύπου “μαγκαζίνο” και μόνη μου, και να είμαστε μαζί με το Θοδωρή Αθερίδη, όμως δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Σε τέτοιες εκπομπές πρέπει να προσαρμοστείς ανάλογο με τα νούμερα και εγώ δεν μπορώ να μου λένε τι θα κάνω ή τι θα αλλάξουμε για να τσιμπήσουμε νούμερα. Προτιμώ να μη συμμετέχω σε κάτι τέτοιο», είπε  η Σμαράγδα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ