2020-10-19 20:40:07
Φωτογραφία για Έγκριση 13 επεισοδίων...



 Μπορεί οι εστιάτορες να του πετούν μέχρι και καλαμάρια στο πρόσωπο όταν αυτός τους προσβάλλει, αλλά στο τέλος όλοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, τόσο εκείνοι που βλέπουν μεταμορφωμένο το εστιατόριό τους όσο και ο Alpha, μια και η Nielsen τού «σερβίρει» υψηλά νούμερα τηλεθέασης!

Ειδικά σε μια περίοδο που τα μέτρα της κυβέρνησης κατά του κορονοϊού έχουν γίνει θηλιά στον λαιμό επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης, η εκπομπή του Έκτορα Μποτρίνι «Εφιάλτης στην κουζίνα» μοιάζει σαν σανίδα σωτηρίας, αφού, χωρίς να βάλουν καθόλου το χέρι στην τσέπη, οι απελπισμένοι εστιάτορες έχουν την ευκαιρία να κάνουν λίφτινγκ στην κουζίνα τους!

Έτσι, αφού οι αιτήσεις πέφτουν βροχή, με τον σεφ να γίνεται περιζήτητος, η εκπομπή του, παρόλο που είχαν πέσει υπογραφές με το κανάλι για δεκατρία επεισόδια, θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα!

Το κανάλι της Κάντζας όπως αποκάλυψαν έγκυρες πηγές του σταθμού στην «Espresso», αποφάσισε να ανανεώσει τον κύκλο του «Εφιάλτη στην κουζίνα», με αποτέλεσμα να γυριστούν ακόμη δεκατρία επεισόδια!

espressonews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ