2020-10-22 08:00:14
Φωτογραφία για Εξώδικο STAR σε ΑΝΤ1 για το GNTM



Σε πόλεμο για γερά νεύρα εξελίσσεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν με τα κανάλια να προασπίζονται το πρόγραμμά τους με όποιο τρόπο και όποια όπλα διαθέτουν. Ετσι, ΑLPHA και STAR μπορεί να μην παίζουν συνήθως άλλα προγράμματα του ανταγωνισμού αλλά δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και με τα άλλα κανάλια που ασχολούνται κατά κόρον με τις εξελίξεις του GNTM το οποίο ακόμα και φέτος που ο ανταγωνισμός έχει φουντώσει, το ριάλιτι μόδας του STAR εξακολουθεί να χτυπάει πρωτιές. Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι πουλάει άλλα όλοι θέλουν να επωφεληθούν από τα νούμερά του και να πάρουν ένα κομμάτι της τηλεοπτικής πίτας.

Και με ποιον τρόπο το πετυχαίνουν οι αντίπαλες εκπομπές; Μα φυσικά με το να παίζουν θέματα που αφορούν στο παιχνίδι αλλά και spoilers που προδίδουν τη συνέχεια και τις εξελίξεις του παιχνιδιού κυρίως με τις αποχωρήσεις των παικτών. Μάλιστα, αυτό με τα spoilers έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα με δυο εκπομπές μάλιστα να δίνουν τα ρέστα τους

. Πρόκειται για το Πρωινό της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 αλλά και το Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου που κάθε εβδομάδα δίνουν spoilers για το ποιοι αποχωρούν από το παιχνίδι όχι μόνο την τρέχουσα εβδομάδα και σε βάθος χρόνου. Αυτό είναι κάτι που ενόχλησε σε τέτοιο βαθμό της Διοίκηση του STAR που υπήρξε τηλεφώνημα και σε ανώτατο επίπεδο αλλά και από αλλού επανειλλημένως προκειμένου να προειδοποιήσουν για τυχόν ενέργειες που δεν θα άρεσαν.

Και ενώ η Κατερίνα Καινούργιου συμμορφώθηκε και άμεσα μάλιστα, δεν συνέβη το ίδιο με την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της που συνέχισαν παρά τις οχλήσεις να κάνουν αυτό που έκαναν πετώντας καρφιά και σπόντες. Ετσι, η Διοίκηση του STAR προχώρησε πριν λίγες μέρες σε εξώδικο απαγορεύοντας από την εκπομπή Το Πρωινό και τον ΑΝΤ1 να παίζουν τόσο spοilers όσο και αποσπάσματα από το GNTM οδηγώντας την κατάσταση αλλά και τις σχέσεις των δυο καναλιών στα άκρα αφού παρά τις παρεκκλίσεις δεν υπήρξε συμμόρφωση.

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ