2020-10-26 00:52:06
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση ο Ντόναλντ Τραμπ;
Πριν από δύο χρόνια, ο αγαπημένος γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ, πήρε διαζύγιο από την μητέρα των πέντε παιδιών του και πρώην μοντέλο, Βανέσα. Τώρα όμως προαλείφεται για υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα στις εκλογές του 2024, όπως έσπευσαν να σχολιάσουν, βλέποντας τις αναρτήσεις του στα social media πολλοί χρήστες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο πατέρας του, Ντόναλντ Τραμπ, είναι αυτός που του καθορίζει τη ζωή. Αυτός πρώτος ξεχώρισε την πρώην σύζυγο του , σ' ένα από τα κοσμικά πάρτι στη Νέα Υόρκη.Η Βανέσα ήταν αυτή που του έκανε «κλικ» για τον εκλεκτό Ντον Τραμπ τζούνιορ.

Το γεγονός όμως ότι, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο προεδρικό debate ανέβασε στο Instagram του μία αφίσα που έγραφε «Don Jr 2024» στη Νεβάδα, ενίσχυσε τις φήμες ότι θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα για το προεδρικό αξίωμα στις επόμενες εκλογές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun », οι χρήστες έγραψαν ότι ο Ντον Τραμπ τζούνιορ προτίθεται να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.


«Αυτό ήταν ένα σημάδι που είδα στο Φάλλον της Νεβάδας... Αυτό θα κάνει τα κεφάλια να εκραγούν», έγραψε ένας χρήστης.

«Σε όποιον το έκανε αυτό, ευχαριστώ για το κομπλιμέντο ... αλλά ας περάσουμε το 2020 με μια μεγάλη νίκη πρώτα !!!!», ήταν η απάντηση του Ντον Τραμπ τζούνιορ.

Είναι γεγονός πάντως, όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ότι στην εκστρατεία επανεκλογής του μπαμπά του, ήταν ιδιαίτερα ενεργός.

Κι ενώ κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι οι εκλογές αυτές θα μπορούσαν να έχουν το υψηλότερο ποσοστό συμμετοχής από το 1908.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Guardian», με βάση τα στοιχεία της επιτροπής «Elections Project», αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το 65% των δυνητικών ψηφοφόρων (κυρίως μέσω της επιστολικής ψήφου) ενώ υπολείπονται δέκα ημέρες πριν από την ημέρα της κάλπης.

Ο εντυπωσιακός αριθμός είναι ένδειξη του έντονου ενδιαφέροντος για την μάχη του Ντόναλντ Τραμπ και του Τζο Μπάιντεν, καθώς και την επιθυμία των Αμερικανών να μειώσουν τον κίνδυνο έκθεσής τους στο Covid-19, που έχει σκοτώσει περισσότερους από 221.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το υψηλό ποσοστό των Αμερικανών που άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα μέσω της επιστολικής ψήφου, οδήγησε τον Μάικλ ΜακΝτόναλντ, καθηγητή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα που διαχειρίζεται το Πρόγραμμα Εκλογών των ΗΠΑ, να προβλέψει ρεκόρ συμμετοχής στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου: να ασκήσουν δηλαδή περίπου 150 εκατομμύρια Αμερικανοί το εκλογικό τους δικαίωμα, αντιπροσωπεύοντας το 65% των εν δυνάμει ψηφοφόρων, το υψηλότερο ποσοστό από το 1908. anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ