2020-10-26 12:56:59
Φωτογραφία για Τόμας Όπερμαν: Συγκλονίζει τη Γερμανία ο αιφνίδιος θάνατος του αντιπροέδρου της Bundestag
  Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του αντιπροέδρου της ομοσπονδιακής βουλής (Bundestag), Τόμας Όπερμαν. Σε ηλικία 66 ετών, ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός άφησε χθες την τελευταία του πνοή λίγο πριν εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού δικτύου «ZDF».

«Είμαι πολύ αναστατωμένη και λυπημένη», δήλωσε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ. «Ένα σοκ για όλους μας», τόνισε από την πλευρά του ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς.

«Ήσουν ένας υπέροχος δημοκράτης κι ένας πολύ καλός άνθρωπος», επισημαίνει από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Πέτερ Άλτμαγερ.Σύμφωνα με πληροφορίες του ZDF, ο Όπερμαν ήταν προσκεκλημένος χθες στην εκπομπή «Berlin direkt», με θέμα «Bundestag και Covid- 19». Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, ο Γερμανός πολιτικός κατέρρευσε. Οι δημοσιογράφοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο. Ο Όπερμαν διακομίστηκε στο νοσοκομείο και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή.

«Ο Τόμας Όπερμαν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Γκέτινγκεν», γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής του ZDF Τέο Κρολ , δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ: «Όλη η ομάδα της εκπομπής «Berlin direkt» είναι σοκαρισμένη. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους φίλους του.»
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
class=fp-main-img
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
class="fp-main-img"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ