2020-10-29 12:39:12
Φωτογραφία για Η έρευνα για όπλα αποκάλυψε θησαυρό με 710.000 ευρώ!
Τα χρήματα βρέθηκαν κρυμμένα σε μία ετοιμόρροπη αποθηκούλα και διερευνάται η προέλευσή τους Με εισαγγελική εντολή έχει ζητηθεί η συνδρομή όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών για να ανιχνευτούν οι κινήσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό ενός θησαυρού με μετρητά ύψους 710.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν κρυμμένα σε μία ετοιμόρροπη αποθηκούλα στο Ηράκλειο, όπου έγινε έρευνα για παράνομα όπλα!

Οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου είχαν πληροφορίες ότι ο 55χρονος από τον Μυλοπόταμο που διατηρεί περίπτερο στην πόλη είχε παράνομο οπλισμό στην κατοχή του και ερεύνησαν αρχικά το σπίτι του. Όμως, δεν βρήκαν κάτι ύποπτο και υνέχισαν την έρευνα στη μικρή αποθήκη που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην κατοικία του, όπου βρήκαν τέσσερα πιστόλια και τον συνέλαβαν.

Όμως, στον ίδιο χώρο, αντίκρισαν έκπληκτοι και τον κρυμμένο θησαυρό με το τεράστιο ποσό των 710.000 ευρώ και πλέον η Ασφάλεια διερευνά την προέλευση των χρημάτων και το νόμιμο της κατοχής τους. Ο 55χρονος περιπτερούχος ισχυρίζεται ότι οι πλούσιες επαγγελματικές δραστηριότητές του δικαιολογούν απόλυτα την κατοχή αυτών των χρημάτων και ότι υπάρχει παραστατικό για την ανάληψη του τεράστιου ποσού, που υποστηρίζει ότι έκανε την περίοδο της οικονομικής κρίσης. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ