2020-11-06 12:50:18
Φωτογραφία για Γκρέτα Τούνμπεργκ τρολάρει τον Τραμπ: Χαλάρωσε Ντόναλντ, χαλάρωσε
Ο λαός λέει ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αυτό μάλλον το γνωρίζει και η Γκρέτα Τούνμπεργκ, η νεαρή ακτιβίστρια για το περιβάλλον από τη Σουηδία που τρόλαρε άγρια τον Ντόναλντ Τραμπ για τον εκνευρισμό που δείχνει με τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών.

Τι έκανε η Τούνμπεργκ; Θυμήθηκε τι της είχε γράψει στο twitter ο Τραμπ τον περασμένο Δεκέμβριο με αφορμή την ανακήρυξή της ως πρόσωπο της χρονιάς για το 2019 από το περιοδικό TIME και απάντησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

«Είναι γελοίο. Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλύματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε» είχε γράψει το Δεκέμβριο του 2019 ο Τραμπ.Η Τούνμπεργκ, λοιπόν, η οποία προφανώς την «φύλαγε» στον Τραμπ χρησιμοποίησε ακριβώς τις ίδιες λέξεις και έγραψε στο Twitter.

«Είναι γελοίο. O Ντόλαντ πρέπει να δουλέψει με την διαχείριση του προβλύματος με τον θυμό της. Πήγαινε σινεμά να δεις μια ταινία με έναν φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ