2020-11-06 13:58:38
Φωτογραφία για Μάνη: Αρχαίο ξίφος μαζί με άλλα όπλα στο σπίτι 57χρονου!
Πληροφορίες ότι υπήρχε παράνομος οπλισμός σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης είχαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν ότι ανάμεσα στα ευρήματα που κατέσχεσαν θα υπήρχε και ένα... αρχαίο μαχαιρίδιο με ξύλινη λαβή και λάμα μήκους 32 εκατοστών!

Ο 57χρονος Έλληνας ένοικος του σπιτιού δεν αποκάλυψε πού βρήκε το σημαντικό αρχαίο αντικείμενο, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη ένα περίστροφο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, 151 φυσίγγια, ένα σύγχρονο μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστών και ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας των αρχαιοτήτων.

Μετανάστης κυκλοφορούσε με μαχαίρι στη Μυτιλήνη

Έχοντας στην τσέπη του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών κυκλοφορούσε στη Μυτιλήνη ένας μετανάστης που υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Το μαχαίρι κατασχέθηκε, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ