2020-11-18 10:44:02
Φωτογραφία για Ισπανία – Γερμανία 6-0: Ασύλληπτη συντριβή για τα «πάντσερ»!
 Είχε δεχτεί άλλες επτά φορές τρία γκολ στο ημίχρονο η Γερμανία, ποτέ όμως σε επίσημο ματς. Αυτή τη φορά θα πρέπει όμως να ήταν και χαρούμενη, καθώς πραγματικά η απίστευτη Ισπανία, στην καλύτερη εμφάνισή της μετά την κατάκτηση του EURO 2012, θα μπορούσε να της έχει βάλει τα διπλάσια. Τελικά στο φινάλε η... φούρια της Ρόχα σταμάτησε στο απίστευτο και ιστορικό 6-0. Σε αυτό που υποτίθεται ότι ήταν ένα ντέρμπι που θα έδινε εισιτήριο για την τελική φάση του Nations League, οι Ταύροι έπαιξαν μονότερμα και πήραν εκείνοι την πρόκριση στην τετράδα του Final Four της διοργάνωσης.

Ολη η λειτουργία των νικητών ήταν σεμιναριακή. Πρεσάρισμα, τρεξίματα, συνδυασμοί, ευφυΐα, ασταμάτητος ρυθμός και διάθεση, απέναντι στα Πάντσερ που δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, αφήνοντας τον Νόιερ εκτεθειμένο να μαζεύει μπάλες από την εστία του και να βλέπει ακόμα περισσότερες να... σφυρίζουν ξυστά, απειλητικά.

Σούπερ σταρ της βραδιάς ο Φεράν Τόρες, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του διεθνές χατ τρικ με δύο γκολάρες σε φοβερά τελειώματα (33', 73') και ένα απλό πλασεδάκι (55'). Η αρχή είχε γίνει με την κεφαλιά του Μοράτα (17') που ήταν τρομερός στο ματς, με την κεφαλιά του Ρόδρι (38') και το πλασέ του Ογιαρθάμπαλ (89') να υποχρεώνουν τους Γερμανούς στη χειρότερη ήττα τους από το 1931, αν και εκείνο ήταν ένα φιλικό με την Αυστρία.

Τελευταία αγωνιστική

Ισπανία – Γερμανία 6-0

Ελβετία – Ουκρανία (αναβολή)

Βαθμολογία

1. Ισπανία 11 (13-3)

2. Γερμανία 9 (10-13)

3. Ουκρανία 6 (5-10)

4. Ελβετία 3 (6-8)

* Ουκρανία, Ελβετία με ματς λιγότερο!

Πηγή: Gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ