2020-11-18 21:43:38
Φωτογραφία για Πιερία: Έκλεβε ποδήλατα και τα πουλούσε σε αλλοδαπό
Μαζί κι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας 3.500 ευρώ

Συστηματικά έκλεβε ποδήλατα από διάφορες περιοχές της Πιερίας ένας Έλληνας, ο οποίος τα πουλούσε σε έναν αλλοδαπό κλεπταποδόχο στην Θεσσαλονίκη και εκείνος με την σειρά του τα φυγάδευε σε άγνωστο προορισμό στο εσωτερικό.

Ο δράστης των κλοπών συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια περιοχή της Πιερίας, καθώς λίγο νωρίτερα είχε κλέψει από την Κατερίνη το ηλεκτρικό ποδήλατο ενός Έλληνα αξίας 3.500 ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Όπως προέκυψε από την έρευνα, σκόπευε να πουλήσει το κλεμμένο ποδήλατο στον αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε αργότερα την ίδια ημέρα από τους αστυνομικούς σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Έλληνας είχε κλέψει άλλα πέντε ποδήλατα από την Κατερίνη και πούλησε τα τέσσερα στον ίδιο αλλοδαπό! Ένα από αυτά, βρέθηκε στην κατοικία του δράστη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δυο… συνεταίροι οδηγήθηκαν στους κατά τόπους εισαγγελείς με κατηγορίες κατά περίπτωση για κλοπές τροχοφόρων και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ