2020-11-21 11:17:48
Φωτογραφία για Χαρά Βέρρα: Η βασίλισσα των πανηγυριών ζει ένα δράμα -
 

Η γνωστή λαϊκοδημοτική τραγουδίστρια μίλησε για την εγγονή της, Χαρούλα που έχει πάρει μάλιστα το δικό της όνομα « Η εγγονή μου είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε» Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Χαρά Βέρρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που περνάει, λόγω των συνθηκών που έχει επιβάλλει ο κορωνοϊός.

«Έχω να δουλέψω από τον Μάρτιο. Έκανα τη διαδικασία, πήρα τότε το επίδομα, αλλά αυτό ήταν μόνο 800 ευρώ τον Απρίλιο» ανέφερε η ίδια. «Οι οικογένειες που δεν έχουν χρήματα θα λαχταρήσουν και 50 ευρώ αυτή τη στιγμή» συνέχισε.

Αναφερόμενη στον μέλλοντα σύζυγό της, με τον οποίο όπως έχει αποκαλύψει υπήρξαν και κουμπάροι – μαζί με τον πρώην σύζυγό της έχουν βαφτίσει το παιδί του- η Χαρά Βέρρα εξήγησε: «Ο γάμος μου θα γίνει του χρόνου, να είμαστε καλά να γλιτώσουμε πρώτα από αυτό βάσανο που μας έχει βρει όλο τον κόσμο. Τον λατρεύω τον Σπύρο».

Τέλος, μιλώντας για τη συνονόματη εγγονή της, Χαρούλα εξομολογήθηκε: «Η μικρή Χαρούλα είναι παιδάκι με ειδικές ανάγκες, έτσι γεννήθηκε. Έχει κλείσει τα δέκα, δεν περπατάει, δεν μιλάει, δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, δεν κάθεται. Καταλαβαίνει τα πάντα, αλλά δεν μπορεί να αντιδράσει».
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ