2020-11-21 13:13:32
Φωτογραφία για Ο κόσμος πεθαίνει και ο Πρόεδρος του ΔΣΑ λέει για το πάρτι: Δεν υπήρχε κίνδυνος, είχα μηχανήματα αποστείρωσης αέρα

medlabnews.gr iatrikanea

Απαράδεκτες εικόνες, εν μέσω πανδημίας και lockdown διέρρευσαν από το πάρτι γενεθλίων που έκανε χθες ο πρόεδρος του ΔΣΑ, Δημήτρης Βερβεσός. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έκανε πάρτι με 10 άτομα, Χωρίς μάσκες, με σαμπάνιες

Οπως φαίνεται από φωτογραφίες που ανέβηκαν σε λογαριασμό στο Instagram από παρόντα στο πάρτι (ο οποίος στη συνέχεια τις διέγραψε αναλογιζόμενος προφανώς τον σάλο που θα επακολουθούσε) στο γραφείο του προέδρου του ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν περί τα δέκα άτομα.

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνιες για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις ενθουσιώδεις αναρτήσεις φίλων του.

Ο πρόεδρος του ΔΣΑ (Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών), Δημήτρης Βερβεσός, έδωσε τη δική του απάντηση για το πάρτι γενεθλίων, χωρίς μάσκες και αποστάσεις εν μέσω lockdown, που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε δήλωσή του, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από συνεργάτες του, ο κ. Βερβεσός υποστηρίζει ότι ...δεν έγινε κανένα πάρτι.

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο» αναφέρει και τονίζει ότι είχε τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα.

«Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι. Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα» υποστηρίζει και δηλώνει ότι κάποιοι τον στοχοποίησαν.



Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΔΣΑ, κ. Βερβεσού:

«Ήταν οι συγγενείς μου και τα παιδιά του γραφείου μου που ήρθαν να μου πουν χρόνια πολλά στο Σύλλογο, όπου έχω τρία μηχανήματα τα οποία κάνουν αποστείρωση του αέρα. Μου είπαν χρόνια πολλά, ήπιαμε ένα καφέ, ένα κρασί και έφυγαν. Δεν έγινε κανένα πάρτι. Ήταν ο γιος μου, οι δυο ανιψιές μου και οι συνεργάτες του γραφείου μου με τους οποίους είμαι σε καθημερινή επικοινωνία. Δεν έχει κανένα κίνδυνο ο χώρος που κινούμαι.

Είναι οι προσωπικές μου σχέσεις σε έναν απολύτως ασφαλή χώρο και είχαμε τα παράθυρα ανοιχτά και προσωπικά φορούσα μάσκα. Κάποιος συνάδελφος ανέβασε τη φωτογραφία και την πήραν από το διαδίκτυο για να με στοχοποιήσουν».

medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ