2020-11-24 17:40:12
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Λουδάρος για J2US: «Δεν αποκλείω να φύγω εγώ το Σάββατο»

Για την συμμετοχή του στο J2US αλλά και για τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε σήμερα καλεσμένος στο "Πρωινό" ο Αντώνης Λουδάρος.

«Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρισαν η Παρθένα Χοροζίδου και ο Χρήστος Χολίδης. Θεωρώ ότι ήταν πολύ καλοί. Ήταν σοκαριστικό. Είναι ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος που έχει να κάνει με τη φωνητική απόδοση. Βεβαίως είναι ένα τηλεοπτικό show και θέλει και εικόνα. Δεν μου φάνηκε εμένα τόσο αντιαισθητικό.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτή την αποχώρηση και άδικη. Έχουν υπέροχη φωνή και οι δύο. Τα παιδιά πήραν υψηλούς βαθμούς από την επιτροπή αλλά δεν τους ψήφισε ο κόσμος. Ο Χρήστος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και εξαιρετικός τραγουδιστής.

Το ότι έβαλαν 10 στον Τρύφωνα το πήρα σαν πλάκα. Από αυτά που άκουσα δουλεύει τηλεφωνικά με την Έφη Σαρρή. Το είπαν οι ίδιοι. Αν είναι τέτοια η εξέλιξή του κι εγώ του βάζω 10. Νομίζω ότι και η Μαρία Μπακοδήμου το έκανε χιουμοριστικά και του έβαλε 10.



Εγώ δεν αποκλείω να φύγω και το Σάββατο. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς κριθήκαμε για την εμφάνισή μας και το πώς στήθηκε. Αυτό δεν ήταν στο χέρι μας. Υπάρχουν ενδυματολόγοι. Μην ξεχνάμε ότι είμαστε σε καραντίνα και δεν μπορούμε να έχουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι.

Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Θέλω να πω ότι νιώθω ευγνώμων που είμαι σε ένα τόσο μεγάλο show στην τηλεόραση. Περνάω καλά, παιχνίδι είναι.

Μου σχολίασαν στην τελευταία εμφάνιση ότι τα ρούχα δεν ήταν καλά. Έρχονται κάποια ρούχα και προσπαθούμε να διαλέξουμε τα καλύτερα. Δεν ήξερα ότι διαγωνίζομαι στο “Style me up”, διαγωνίζομαι για τη φωνή. Δεν θέλω να πάω εκεί και να κάνω τσαμπουκάδες.

Είναι ένα παιχνίδι ανατροπών. Σημασία έχει το σύνολο. Ο Νίκος Κοκλώνης για να είπε ότι θεωρεί φαβορί την Ζόζεφιν, κάτι θα ξέρει. Θα κριθώ από ένα σύνολο πραγμάτων. Το τραγούδι δεν το διάλεξα εγώ, το διάλεξε η παραγωγή», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ