2020-11-26 10:30:11
Φωτογραφία για Δημήτρης Σταρόβας: «Είμαι κατά του πρωταθλητισμού και ειδικά στην τέχνη»

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Σταρόβας. Για την προσωπική του ζωή,την σύντροφό του αλλα και τα επαγγελματικά του μίλησε ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός.

«Έχω μπει σε διαλειμματική δίαιτα, είναι αυτό που δεν τρως για 14, 16 ώρες και μετά τρως ότι θέλεις. Πρέπει να χάσω 50-50 κιλά»,είπε αρχικά.

Μιλώντας για τη σύντροφό του είπε: «Η Άννα δεν με ερωτεύτηκε στην αρχή, ήταν η πρώτη φορά που μπήκε στα καμαρίνια, την παρότρυνε μία κοινή μας φίλη. Ξαφνικά της λέω “εμείς οι δύο θα γίνουμε ζευγάρι”.Δεν θα παντρευόμουν εάν ήταν καθαρά δική μου απόφαση γιατί το έχω ξανακάνει άλλες δύο φορές και κάθε φορά που το κάνω νιώθω και ενοχές», είπε.

«Πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού της μεγαλύτερης φεμινίστριας πάντα υπάρχουν αυτά τα παραδοσιακά, όπως και η μεγαλύτερη φεμινίστρια πιστεύω ότι κάποια στιγμή έχει την ανάγκη να στηριχτεί σε έναν αντρικό ώμο», σημείωσε ο ηθοποιός.

Για τον βιολογικό του πατέρα είπε: «Είχε σκοτωθεί με το αυτοκίνητο όταν ήμουν δύο χρονών, δεν τον έχω δει ποτέ».

Για το τι του αρέσει στις γυναίκες σημείωσε: «Δεν μπορώ αυτή την κουκλίστικη ομορφιά, δεν μπορώ τα γυμνασμένα γυναικεία σώματα».

Για ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής του, ο τζόγος είπε: «Έπαιζα απ’ όλα, έχασα πάρα πολύ χρόνο. Πέρασα μία περίοδο μέχρι το 2007 περίπου που ήταν η κύριά μου ασχολία. Μου κόστισε ελαφρά γιατί λίγο το ήλεγχα, είχα και το παρατσούκλι “το φαινόμενο” γιατί είχα πάντοτε στόχο. Στο καζίνο για να μην κινδυνέψεις πρέπει να μην πας, από τη στιγμή που πας όμως πρέπει να παίξεις το περίσσευμά σου, αυτή είναι μία αρχή που για εμένα ελάχιστες φορές δεν ίσχυσε. Και αν κάνεις μία ήττα μετά προσπαθούσα να την ισοφαρίσω με μικρές νίκες. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι μου έτρωγε πάρα πολύ χρόνο και μου έτυχε και μία περίπτωση που ήθελα να κάνω μία δουλειά, ένα δίσκο και πέρασε ένα τρίμηνο και δεν είχα συνδέσει καν τα μηχανήματα, έχασα και μία σχέση που είχα τότε».

Για τα οικονομικά του είπε: «Είμαι ο πλέον ακατάλληλος να διαχειριστώ πράγματα, είμαι σπάταλος αρκετά. Την πάτησα γιατί κάποια στιγμή είχα σιχαθεί τα καλλιτεχνικά και πήγα και άνοιξα ένα μαγαζί με μουσικά όργανα στη Θεσσαλονίκη, έπεσα ακριβώς στην εποχή που εμφανίστηκε το ίντερνετ και δε μπορούσες χρήματα από αυτό το πράγμα γιατί άρχισε ο κόσμος να παραγγέλνει απ’ έξω. Αναγκάστηκα να πάω στην άλλη όχθη και να ανεβάσω το μεροκάματό μου για να ξεπληρώσω τα πολύ υψηλά χρέη που είχα τότε. Θα μπορούσα εάν δεν ήμουν ηλίθιος να είχα κάποια χρήματα στην άκρη».

Για το γεγονός ότι ασχολείται και με τη μουσική αλλά και με την υποκριτική ταυτόχρονα είπε: «Αυτή η πολυχρωμία με χαρακτηρίζει από πιτσιρικά, μου αρέσει να ασχολούμαι με πολλά πράγματα, θεωρώ ότι τα κάνω αξιοπρεπώς και από την άλλη δεν έχω συγκεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πράγμα γιατί είμαι κατά του πρωταθλητισμού και ειδικά στην τέχνη. Δεν μου αρέσει η πρώτη θέση γιατί έχει κόστος,[…] δεν μπορώ να θυσιάσω την προσωπική μου ζωή».

Ο ίδιος αποκάλυψε μία ιστορία από τον καιρό που συνεργαζόταν με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Ανέφερε ότι δούλευε μαζί του και με τον Βασίλη Καρά που έκλεινε το πρόγραμμα και μόλις είχε κάνει ένα δίσκο. «Κάποια στιγμή τελείωνε το πρόγραμμά του ο Φλωρινιώτης και έλεγε “και τώρα το δικό σας παιδί, ο Θεσσαλονικιός, Βασίλης Καρράς” και έβγαινε ο Βασίλης. Κάποια στιγμή λέω εγώ “λύστε τον!” γιατί μου ήρθε μία εικόνα ότι είναι σκύλος και μυρίζει και μυρίζει. Και με είχε δαγκώσει ο Φλωρινιώτης στην πλάτη», αποκάλυψε ο Δημήτρης Σταρόβας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ