2020-11-27 08:00:09
Φωτογραφία για Υποβάθμιση σοβαρών θεμάτων από τη Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλα.

 





     Ανακοίνωση από τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κασόλα για υποβάθμιση σοβαρών θεμάτων από τη Δημοτική Αρχή. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης, εκτός από θεομηνίες στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, υπάρχουν και αλλά σοβαρά θέματα…



Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

 

1) Η Ευρωπαϊκή εβδομάδα μείωσης απόβλητων 21-29 Νοεμβρίου που διανύουμε, βρίσκει τον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας να μη έχει κάνει απολύτως τίποτα αναφορικά με το θέμα της ανακύκλωσης, κάτι που είχαμε επισημάνει και προεκλογικά. 

Δεν έχει γίνει καμία δράση που να αφορά την ανακύκλωση, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες, οι μαθητές και οι φορείς. Βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ για την ανακύκλωση, η οποία ολοκληρώνεται στις 4/12, στο οποίο προβλέπεται η  χωριστή συλλογή αποβλήτων συσκευασίας.   

Έως τον Ιανουάριο του 2022, οι δήμοι υποχρεώνονται να οργανώσουν τη χωριστή συλλογή των αποβλήτων συσκευασίας σε 4 ρεύματα (πλαστικό, χαρτί, μέταλλο, γυαλί). Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kadebostany - Early Morning Dreams
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kadebostany - Early Morning Dreams
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ