2020-12-01 11:00:17
Φωτογραφία για 12 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το TVNEA.com !
Το TVNEA.com κλείνει σήμερα τα 12 του χρόνια… Είναι άλλωστε το παιδί μου, το δημιούργημά μου, που με την πολύτιμη βοήθεια της συντακτικής του ομάδας συνεχίζει να είναι στις καρδιές σας αλλά και στα πρώτα σας κλικ κάθε μέρα.

12 χρόνια TVNEA.com, και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για την αγάπη σας και τη στήριξή σας. Τα χρόνια είναι πολλά, ούτε εγώ περίμενα ότι θα αντέχαμε τόσο.

Σαν σήμερα θυμάμαι την αρχή. 1/12/2008 στις 7:00 τo πρωί, ανέβηκαν οι... διακόπτες και το TVNEA.com έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο Διαδίκτυο. 

Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό το εγχείρημα, από το πουθενά και χωρίς καμία στήριξη, να εξελιχθεί σε κάτι τόσο δυνατό και με ισχυρή άποψη, που πολλές φορές θα φέρει και ανατροπές.  Δύσκολο, επίσης. είναι να ισορροπήσεις και να μην πάρουν τα μυαλά σου “αέρα” από τα κλικ αλλά και την αναγνώριση που θα σου προσφέρει.

Δυστυχώς οι φετινές συνθήκες είναι πολύ παράξενες. Τα προβλήματα εκεί έξω πολλά, και πλέον αγγίζουν τους πάντες. Όχι μόνο λόγο του COVID-19 ή οικονομικών προβλημάτων, αλλά κυρίως προβλήματα ψυχολογίας που σίγουρα μας κρατούν πιο σιωπηλούς, προσπαθώντας να κάνουμε υπομονή και μην βγάλουμε την «οργή»  που κρύβει μέσα του ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ Κλείνοντας λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας θερμά και να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου  υγεία και υπομονή , ώστε να περάσει και αυτή η δυσκολία όσο το δυνατόν πιο αναίμακτα.

Με εκτίμηση

Γιώργος Πασχαλίδης.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ