2020-12-02 09:10:09
Φωτογραφία για Qualcomm Snadragon 888 SoC: O επεξεργαστής των ναυαρχίδων του 2021



 Όπως αναμενόταν, η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα το νέο high-end SoC της στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου Snapdragon Tech Summit. Μπορεί να το περιμέναμε με την ονομασία Snapdragon 875, παρόλα αυτά, η επίσημη ονομασία του είναι Qualcomm Snapdragon 888 και είναι το πρώτο SoC της εταιρείας με πλήρως ενσωματωμένο 5G modem.

Το Snapdragon 888 SoC είναι κατασκευασμένο σε κλίμακα 5nm και περιλαμβάνει το νέο X60 modem με υποστήριξη δικτύων 5G mmWave και sub-6GHz, καθώς και την έκτης γενιάς AI Engine που υπόσχεται δραματική αύξηση στην απόδοση και την αυτονομία. Επίσης, διαθέτει νέο επεξεργαστή εικόνας ISP που είναι κατά 35% ταχύτερος από τον προηγούμενο με αποτέλεσμα να προσφέρει τη δυνατότητα για 120fps burst mode (120 λήψεις φωτογραφιών μέσα σε ένα δευτερόλεπτο) σε ανάλυση 12MP!

Η Qualcomm δεν αποκαλύπτει από σήμερα όλες τις τεχνικές προδιαγραφές (θα το κάνει αύριο), ωστόσο, κάνει λόγo για τρομερές βελτιώσεις στον επεξεργαστή γραφικών Adreno GPU, όπως και συνολικά μεγάλες βελτιώσεις που αφορούν την ενεργειακή διαχείριση στην εποχή του 5G.

Το Qualcomm Snapdragon 888 SoC θα χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα ναυαρχίδων του 2021 από τις Samsung, OnePlus, LG, Sony, Xiaomi και άλλους κατασκευαστές. Υπομονή μέχρι αύριο για να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GNTM: Ο παίκτης που αποχώρησε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ