2020-12-11 10:30:12
Φωτογραφία για Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχουν τσίπα κάποιοι άνθρωποι»

Στην εκπομπή "Tge 2Night Show" ήταν καλεσμένηχθες η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια  αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στα σχόλια που την θέλουν να πήρε εκπομπή στην τηλεόραση λόγω της μητέρας της,Βίκυς Σταυροπούλου.

«Οι μισοί πατάνε στο ποια είναι η μαμά μου και στο αν τα βρήκα εύκολα ή δύσκολα και οι άλλοι μισοί με το ότι έκανα εκπομπή με το όνομά μου. Κλαίω γενικά αλλά με το τελευταίο που διάβασα δεν έκλαψα. Είπα “δεν έχουν τσίπα κάποιοι άνθρωποι;”. Αλλά με έχει κάνει να κλάψω όταν παρουσιάζεται μία άλλη εικόνα για εμένα που δεν ισχύει».

Όσον αφορά το πώς της έγινε η πρόταση στο Μεγάλο Κανάλι εξήγησε πως ήδη εδώ και 4 χρόνια την προσέγγιζαν άνθρωποι για να κάνει τηλεόραση αλλά ο φόβος της για την έκθεση την έκανε να αρνείται δεδομένου ότι ένιωθε ότι δεν ήταν έτοιμη γι΄αυτό το βήμα.

Για το πώς έγινε η πρόταση απο το MEGA,εξήγησε ότι τα τελευταία 4 χρόνια την είχαν προσεγγίσει αρκετοί άνθρωποι ωστόσο,επειδή φοβόταν καθώς δεν ένιωθε έτοιμη. Όταν όμως,την πήρε τηλέφωνο ο Διευθυντής Προγράμματος του καναλιού,Πέτρος Μπούτος με τον οποίο είναι και καλοί φίλοι,η ίδια δέχθηκε αμέσως.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ