2020-12-13 13:31:59
Φωτογραφία για Νέα Αρτάκη: Μετά από επτά χρόνια εξιχνίασαν αιματηρή ληστεία
  Τον είχε χτυπήσει άγρια στο κεφάλι για να του παραδώσει τις εισπράξεις

Από τις 7 Ιουνίου του 2013 προσπαθούσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας να εξιχνιάσουν την πρωτοφανούς βιαιότητας ληστεία που είχε γίνει σε ένα μίνι μάρκετ στη Νέα Αρτάκη και λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον 65χρονο σύζυγο της 58χρονης ιδιοκτήτριας.

Τελικά, μετά από επίμονες έρευνες τα κατάφεραν καθώς ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται, μετά από τόσα χρόνια!

Ο ληστής είχε αιφνιδιάσει τον 65χρονο που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μόνος στο κατάστημα, τον οδήγησε σε έναν διπλανό βοηθητικό χώρο και τον χτύπησε άγρια στο κεφάλι για να τον αναγκάσει να του παραδώσει τις εισπράξεις. Αφού άρπαξε περίπου 300 ευρώ, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ένας πελάτης του καταστήματος βρήκε λίγο αργότερα τον 65χρονο πεσμένο στο δάπεδο του βοηθητικού χώρου και πλημμυρισμένο στο αίμα από τα τραύματα που έφερε στο κεφάλι. Αμέσως, ενημέρωσε την Αστυνομίας και το Ε.Κ.Α.Β. που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Όμως, η κατάστασή του ήταν σοβαρή και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ