2020-12-16 11:24:54
Φωτογραφία για 4x4 Ineos Grenadier
Το πρότυπο του κλασσικού Land Rover Defender σε εμφάνιση αλλά και χαρακτήρα φαίνεται πως ακολουθεί το επίσης βρετανικό 4x4 Ineos Grenadier  Πρόκειται για την πρώτη προσπάθεια της Ineos στο χώρο του αυτοκινήτου. Η Βρετανική εταιρία που αποτελεί κολοσσό της χημικής βιομηχανίας σε συνεργασία με τη Magna παρουσίασε πρόσφατα το Grenadier, ένα καθαρόαιμο εκτός δρόμου αυτοκίνητο.

Ο χαρακτήρας του Granadier δηλώνεται σαφώς από την αισθητική του η οποία παραπέμπει σε μοντέλα όπως το Land Rover Defender, η Mercedes-Benz G-Class, το Suzuki Jimny. Θα χρησιμοποιεί πλαίσιο τύπου σκάλας και θα έχει εξελιγμένη και ικανότατη τετρακίνηση η οποία θα προσφέρει εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες. Τα πρωτότυπα εξέλιξης του Grenadier βρίσκονται ήδη σε δοκιμές στο δρόμο και η επίσημη πρεμιέρα αναμένεται στις αρχές του 2022.

Αν και πρόκειται για μια βρετανική εταιρία σε πρόσφατη συνέντευξή του ο επικεφαλής της Ineos Automotive, Sir Jim Ratcliffe επιβεβαίωσε πως το Grenadier θα παράγεται στo Χάμπαχ της Γερμανίας, στο εργοστάσιο που η Ineos αγόρασε πρόσφατα από την Mercedes-Benz. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο παράγονται προς το παρόν τα ηλεκτρικά ΕQ Smart ForTwo τα οποία θα συνεχίσει να παράγει παράλληλα με το Grenadier η Ineos. Τα σχέδια της Ineos προβλέπουν η παραγωγή του μοντέλου να ξεκινήσει στα τέλη του 2021 με την προοπτική οι πρώτες παραδώσεις στους πελάτες της εταιρίας να ξεκινήσουν το 2022.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ