2020-12-17 04:40:57
Φωτογραφία για Γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ΔΕΝ κάνει το εμβόλιο;

medlabnews.gr iatrikanea 



Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε πως δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη κατά του κορoναϊού με το σκεύασμα που παρήγαγε η εταιρία του σε συνεργασία με την BioNTech, καθώς δεν θέλει να «πάρει τη σειρά κανενός».



Ο Άλμπερτ Μπουρλά δήλωσε στο CNNi ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη της εταιρίας θα περιμένουν τη σειρά τους, καθώς δεν θέλουν να δώσουν το «κακό παράδειγμα».



«Είμαι 59 ετών, έχω καλή υγεία και δεν εργάζομαι στην πρώτη γραμμή, οπότε δεν ανήκω στην κατηγορία που συνιστάται να εμβολιαστεί τώρα» επισήμανε.

Βέβαια αν ρωτήσεις επικοινωνιολόγους θα σου πουν ότι θα ήταν πολύ δυνατή η εικόνα ο CEO της εταιρεία και μεγαλοστελέχη εμβολιάζονταν από τους πρώτους, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους όσους έχουν να λένε για την επικινδυνότητα του εμβολίου. Οχι ότι και πάλι δεν είχαν να λένε πχ ότι το εμβόλιο ήταν σκέτο νεράκι κλπ.

Απεναντίας με το να μην κάνει το εμβόλιο λέγοντας για σειρά προτεραιότητας δεν πείθει γιατι στις τότες εκατομμύρια δόσεις που παράγει η pfizer τι της ήταν η μια να προοριζόταν για τον CEO;


medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ