2020-12-18 07:37:25
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: 18 εκατ. λίρες αξίζει η συμφωνία τους με το Spotify
Αντιδράσεις από αρκετούς καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα με 200 λίρες ετησίως

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ θα αναλάβουν την παραγωγή και την παρουσίαση σειράς podcast για την υπηρεσία streaming της Spotify, αρχίζοντας με ένα αφιέρωμα για τις γιορτές, που θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα.

Ο Jonathan Shalit, πρόεδρος του πρακτορείου ταλέντων InterTalent, εκτιμά ότι η συμφωνία των Sussexes με τον γίγαντα της ψηφιακής μουσικής αξίζει 18 εκατομμύρια λίρες. Το ποσό έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα καλλιτεχνών οι οποίοι θεωρούν πως είναι εξωφρενικό, καθώς οι περισσότεροι τραγουδιστές λαμβάνουν μόλις 200 λίρες ετησίως από το Spotify που μεταδίδει τα τραγούδια τους. Επίσης, θολό είναι το τοπίο για το εαν πληρώνονται οι μουσικοί των τραγουδιών από τη διάσημη πλατφόρμα. Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες στη Βρετανία που υποστηρίζουν πως εάν το ποσό που εικάζεται ότι θα πάρει το ζεύγος είναι αληθινό τότε εγείρεται ηθικό ζήτημα.


Βάσει μιας πολυετούς συμφωνίας, η εταιρεία παραγωγής του ζευγαριού Archewell Audio θα αναλάβει την παραγωγή προγράμματος που «θα φτιάχνει τη διάθεση και θα διασκεδάζει τους ακροατές σε ολόκληρο τον κόσμο», ενώ θα αναδεικνύει «ποικίλες οπτικές και φωνές», επισημαίνει το Spotify σε μια ανακοίνωση.

Μοιράζοντας τον ενθουσιασμό τους πριν από την κυκλοφορία, το ζευγάρι είπε σε μια κοινή δήλωσή του: «Αυτό που αγαπάμε για το podcasting είναι ότι μας υπενθυμίζει σε όλους να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να ακούσουμε πραγματικά, να συνδεθούμε ο ένας στον άλλο χωρίς απόσπαση της προσοχής». anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ