2020-12-18 19:52:32
Φωτογραφία για Θεσσαλονίκη: Αγόρι και κορίτσι σκότωσαν ηλικιωμένο για 250 ευρώ
Μόλις 12 και 14 ετών! - Χτύπησαν τον 86χρονο στο κεφάλι - Τσιλιαδόροι στα δυο παιδιά ήταν η γιαγιά τους και ο 40χρονος σύντροφός της - Με τα λεφτά αγόρασαν χρυσή αλυσίδα Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι πίσω από τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου άντρα που ζούσε μόνος στη στη Θεσσαλονίκη, είναι δύο ανήλικοι, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Ο 86χρονος, στις 2 Δεκεμβρίου, έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, μία μονοκατοικία στο κέντρο της πόλης, με τους δράστες να τον χτυπούν και να χάνει τη ζωή του, μετά από μάχη τεσσάρων ημερών στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Ο παππούς τους κατάλαβε, με αποτέλεσμα οι ανήλικοι να ορμήξουν πάνω του και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια με μπουνιές, κλωτσιές και πολλά χτυπήματα στο κεφάλι. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 250 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε σε άθλια κατάσταση στο Ιπποκράτειο με εγκεφαλική αιμορραγία. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς ο 86χρονος κατέληξε μετά από 4 μέρες.


Από τις έρευνες προέκυψε ότι, πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα κρύβονταν δυο Ρομά μόλις 12 και 14 ετών.

Όπως αποκαλύπτεται, ρόλο τσιλιαδόρου στο κορίτσι και το αγόρι είχαν η 45χρονη γιαγιά των παιδιών και ο 40χρονος σύντροφός της, οι οποίοι τους περίμεναν και έφυγαν μετά σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σάρωσαν τις κάμερες της περιοχής και μετά από 12 ημέρες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και στη συνέχεια να συλλάβουν τα παιδιά, που ομολόγησαν και περιέγραψαν όλο το σκηνικό της φρίκης. Η σύλληψή τους έγινε στην Ανω Πόλη και όπως προέκυψε με τα χρήματα αγόρασαν χρυσή αλυσίδα. Καθώς οι δράστες είναι ανήλικοι, σε πρώτη φάση θα μεταφερθούν σε κάποιο ίδρυμα. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ