2020-12-24 13:12:08
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Γερουσιαστής που χαρακτήριζε «απάτη» τον κορωνοϊό έσπευσε να κάνει το εμβόλιο
 Η Τζόνι Ερνστ διακινούσε θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό από την αρχή της πανδημίας Η γερουσιαστής της Αϊόβα Τζόνι Ερνστ ήταν ανάμεσα στα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ τα οποία έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Τα μέλη του Κογκέσου, μεταξύ των οποίων και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, λαμβάνουν κατά προτεραιότητα το εμβόλιο.

Η Ερνστ, γερουσιαστής των ρεπουμπλικανών, έπραξε το ίδιο, ανεβάζοντας μάλιστα στα κοινωνικά δίκτυα σχετική φωτογραφία και ενθαρρύνοντας τους συμπολίτες της να πράξουν το ίδιο.

Όλα αυτά θα ήταν αναμενόμενα, εάν η ίδια γερουσιαστής, από το ξέσπασμα της πανδημίας και εξής, δεν διακινούσε θεωρίες συνωμοσίας ότι οι θάνατοι από τον κορωνοϊό είναι «απάτη» προκειμένου να βγάλουν χρήματα οι γιατροί.

Μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο η Ερνστ μοιράστηκε ανάρτηση του QAnon που υποστήριζε ότι μόλις το 6% των θανάτων που αποδίδονται στην Covid-19 οφείλονται στον κορωνοϊό.

Χρήστες του διαδικτύου έκαναν λόγο για «υποκρισία» της γερουσιαστού, η οποία, παρόλα αυτά, έσπευσε να εκμεταλλευτεί την πολιτική της ιδιότητα, προκειμένου να κάνει από τους πρώτους το εμβόλιο.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ