2020-12-28 08:51:03
Φωτογραφία για Χριστούγεννα 2020: Η πιο high-tech λίστα δώρων



 Η επιλογή δώρων για τα Χριστούγεννα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι δύσκολο να αγοράσεις σε κάποιον ρούχο καθώς ακόμα και αν ξέρεις το νούμερό του δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα του πηγαίνει. Eίναι δύσκολο να αγοράσεις βιβλίο, καθώς δεν μπορείς να ξέρεις αν θα το διαβάσει. Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες κατηγορίες δώρων, καθώς αν δεν ξέρεις αυτόν που θα του το προσφέρεις πολύ καλά, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το αν θα του είναι χρήσιμο.



Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο με τα δώρα τεχνολογίας. Λίγο πολύ όλοι χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας laptopos, tablets, smartphones και wearables. Για αυτό, δημιουργήσαμε για αυτά τα Χριστούγεννα την πιο high-tech λίστα δώρων βασιζόμενοι στις μεγάλες χριστουγεννιάτικες προσφορές της Huawei, οι οποίες ξεκίνησαν στις 14 Δεκεμβρίου 2020.

MatePad Pro: για τον gamer, τον λάτρη του σινεμά και της τηλεόρασης, τον «καλλιτέχνη», το εξαιρετικό αυτό υβριδικό αυτό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα, είναι η απόλυτη συσκευή για διάβασμα, gaming, ταινίες, και διαθέτει όλα τα φόντα για να λειτουργεί ως επαγγελματικό εργαλείο αλλά και ως home theater! 

Watch GT2 Pro: για τον άνδρα που φροντίζει τη φυσική του κατάσταση, που αθλείται συχνά, που βάζει συνεχώς στόχους βελτίωσης της απόδοσής του και θέλει να έχει πλήρη εικόνα της σωματικής του ευεξίας και υγείας. Το Huawei Watch GT2 Pro είναι ένας ιδανικός σύντροφος προπόνησης καθώς προσφέρει παραπάνω από 100 προγράμματα άθλησης, διαθέτει ενσωματωμένο GPS και 5ΑΤΜ αδιαβροχοποίηση και είναι εξοπλισμένο με συστήματα παρακολούθησης Ύπνου, Καρδιακών Παλμών, Άγχους και Κορεσμού οξυγόνου αίματος (SPO2).



GT2 Female Gold & GT2 Female White: για τη γυναίκα που αγαπά τα σπορ και λατρεύει το κλασικό, αυτά τα δύο απαράμιλλης αισθητικής smartwatches -γυναικείες εκδοχές του πολυσυζητημένου Huawei Watch GT2- διαθέτουν έξυπνα features και δεκάδες προγράμματα προπόνησης, ενώ ταυτόχρονα  χαρίζουν μοναδικό στυλ και «αέρα» σε κάθε γυναίκα, χάρη στον κομψό σχεδιασμό τους.  

P40 Lite & P40 Lite E: για τη γυναίκα που λατρεύει τη φωτογραφία, την επικοινωνία και τα social media, η προσιτή smartphone πολυτέλεια της Huawei από την κορυφαία σειρά P40 θα απογειώσει τις φωτογραφικές της λήψεις και θα κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική!

Y6P & Y5P: εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά, αυτά τα budget smartphones της Huawei καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming!  

Δώρα τεχνολογίας για όλους από τo δίκτυο επίσημων συνεργατών της Huawei για να μας βρουν αυτές οι γιορτές πιο χαρούμενους και πιο «connected»!



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ