2020-12-28 13:12:48
Φωτογραφία για Αναζητούν διακινητή ναρκωτικών ύποπτο για ληστείες
 Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα και αναζητείται από τους αστυνομικούς Η σύλληψη ενός Έλληνα που μόλις είχε προμηθευτεί μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη σε περιοχή του Μεσολογγίου, αποκάλυψε την ταυτότητα του διακινητή που αναζητείται και θεωρείται ύποπτος και για άλλα αδικήματα.

Αξιοποιώντας πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον αγοραστή και βρήκαν πάνω του την σακούλα με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 5,6 γραμμαρίων που είχε αγοράσει έναντι 50 ευρώ. Αμέσως μόλις έμαθαν ποιος του την πούλησε, έκαναν στην κατοικία του διακινητή αλλά εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του διακινητή και σε αποθηκευτικούς χώρους του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 23,11 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας. Όμως κατέσχεσαν και μια κουκούλα τύπου full face και ένα πιστόλι κρότου, που τους κάνει να εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται σε ληστείες ή κλοπές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα και αναζητείται από τους αστυνομικούς, ενώ ο «πελάτης» του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που του άσκησε δίωξη για αγορά ναρκωτικών. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ