2012-06-24 23:06:03
Φωτογραφία για Ακόμη ένα χρόνο στον Παναθηναϊκό ο τυπάρας
Τι γίνεται με τους υπόλοιπους

Δεδομένη είναι η επιθυμία του Παναθηναϊκού να ανανεώσει το συμβόλαιο του Γιώργου Καραγκούνη για ακόμη έναν χρόνο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Αλαφούζος στη SportDay Ο επιχειρηματίας χαρακτήρισε «παίκτη- έμβλημα» για την ομάδα τον διεθνή χαφ, ο οποίος με τις εμφανίσεις του στην Εθνική στο Euro 2012 έδειξε ότι ακόμα έχει τα κότσια να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο «τυπάρας» να αναλάβει κάποιο πόστο μέσα στο «τριφύλλι».

«Ο Καραγκούνης είναι ένας παίκτης-έμβλημα για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε να ανανεώσει, να μείνει σε εμάς και όταν τελειώσει το ποδόσφαιρο να αναλάβει ένα σημαντικό πόστο στην ομάδα», δήλωσε ο Αλαφούζος στη SportDay.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η διοίκηση θα προτείνει συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια με μειωμένες αποδοχές, όμως θα υπάρχει η προοπτική να μείνει για πάντα στην ομάδα της καρδιάς του από άλλο πόστο.


Μέχρι στιγμής ο 35χρονος παίκτης δεν έχει σχολιάσει το μέλλον του, ενώ τώρα θα προσπαθήσει να ξεκουραστεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες ο «Κάρα» θα ενημερώσει τους ανθρώπους της διοίκησης για τις προθέσεις του. Την περσινή σεζόν ο Καραγκούνης δεν είχε τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής και φοβάται μήπως μετά την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέρα δεν παίξει ούτε φέτος όσο θέλει.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι ο Καραγκούνης δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως όλα θα κριθούν στην επαφή που θα έχει με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό.

Νέα ονόματα για την άμυνα

Δύο νέα ονόματα προστέθηκαν στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς που φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός και γνωρίζει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Πρόκειται για τον Σερενο, που ανήκει στην Πόρτο, έπαιξε δανεικός στην Κολωνία και εκ νέου δίνεται δανεικός αυτό το καλοκαίρι και τον Μίγκελ Βίτορ, που ανήκει στην Μπενφίκα.

Στόχος του «τριφυλλιού» να έχουν ολοκληρωθεί δύο μεταγραφές μέχρι τις 2 Ιουλίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν. Επίσης, πρόθεση των «πράσινων» είναι να κρατήσουν τον Κουίνσι.

Ο Γκανέζος θέλει να μείνει, για να γίνει αυτό πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιο με την ομάδα του και στη συνέχεια να ανανεωθεί για ένα χρόνο ο δανεισμός του. Εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τον Σαριέγκι και τον Σπυρόπουλο.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ