2021-01-17 23:37:35
Φωτογραφία για Mercedes-Benz EQA

Το ελάχιστο καμουφλάζ με το οποίο εμφανίζονται πλέον τα πρωτότυπα εξέλιξης της Mercedes-

Benz EQA δηλώνει πως η μικρή ηλεκτρική Mercedes βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας πριν την επίσημη πρεμιέρα.

Η Mercedes-Benz έχει υποσχεθεί μια συνεχή διεύρυνση της ηλεκτρικής της γκάμας τα επόμενα χρόνια και φυσικά ένα από τα πλέον αναμενόμενα μοντέλα μέσα στο 2021 είναι η μικρή ηλεκτρική EQA.

Οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου δείχνουν πως τα πρωτότυπα εξέλιξης του μοντέλου έχουν απομακρύνει από πάνω τους το έντονο καμουφλάζ, ένδειξη πως πλέον EQA έχει φθάσει στο τελικό στάδιο εξέλιξης. Η EQA έχει φυσικά στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της καθώς θα πρόκειται για την φθηνότερη ηλεκτρική Mercedes. Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα EVA 1.5 και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες θα πλησιάζει την αισθητική λογική των B-Class και GLA με στοιχεία που θα δηλώνουν την ηλεκτρική ταυτότητα όπως έχουμε δει στην EQC.


Ένα από αυτά πιθανότητα θα είναι η ενιαία και χωρίς αεραγωγούς μάσκα καθώς και τα πίσω φωτιστικά σώματα. Από εκεί και πέρα η επιλογή της crossover λογικής με το αυξημένο ύψος από το οδόστρωμα είναι κάτι που πιθανότητα έχει να κάνει με τις ανάγκες που δημιουργούνται από την τοποθέτηση των μπαταριών στο πάτωμα. Πλέον λοιπόν είναι δεδομένο πως η EQA παραγωγής δεν θα έχει σχέση με το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί στην Φρανκφούρτη το 2017 και το οποίο συνδεόταν περισσότερο με την A-Class. Πάντως το άμεσο προσεχές διάστημα αναμένουμε την κυκλοφορία περισσότερων πληροφοριών σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές της μικρής ηλεκτρικής Mercedes.

 

anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ