2021-01-20 19:11:23
Φωτογραφία για Kατά της απαγόρευσης της βραδυνής κυκλοφορίας ο Παγκόσμιoς Ιατρικός Σύλλογος. Οι μολύνσεις συμβαίνουν κυρίως μέσα στα λεωφορεία, τα τρένα και στη δουλειά
Πριν την έναρξη της τηλεδιάσκεψης της ομοσπονδιακής και των κυβερνήσεων των κρατιδίων, ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φράνκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας και τάχθηκε υπέρ της νομοθετικής καθιέρωσης της τηλεργασίας παντού όπου είναι δυνατή.

«Δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον στην απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ διότι δεν γνωρίζω τι (μπορεί να) προσφέρει, δεδομένου ότι οι πιθανότητες μόλυνσης σε εξωτερικό χώρο είναι πολύ χαμηλότερες από τον εσωτερικό», δήλωσε στις εφημερίδες του Δημοσιογραφικού Ομίλου Funke (εκδόσεις Τρίτης).

«Τα εστιατόρια, τα μπαρ και οι κινηματογράφοι είναι κλειστά ούτως ή άλλως - ποιο νόημα έχει η απαγόρευση της κυκλοφορίας; Tο βράδυ κυκλοφορούν (άλλωστε) λίγοι άνθρωποι έξω. Οι μολύνσεις δεν συμβαίνουν κυρίως το απόγευμα και το βράδυ, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μέσα στα λεωφορεία, τα τρένα και στη δουλειά», πρόσθεσε.

Ο Μοντγκόμερι χαρακτήρισε επίσης ως κεντρικό ζήτημα την επέκταση των δυνατοτήτων τηλεργασίας. «Νομίζω ότι είναι σωστό να καθιερωθεί με νόμο η υποχρέωση της τηλεργασίας όπου αυτό είναι δυνατόν. Όχι μόνο για να αποφευχθούν οι μολύνσεις στο χώρο εργασίας, αλλά και επειδή έτσι λιγότερα άτομα θα χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες», τόνισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ