2021-01-21 20:34:59
Φωτογραφία για Survivor: Το Twitter... δίκασε την Σαλαγκούδη


«Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι» - «Πώς βγήκε δημοφιλέστερη παίκτρια;»

Έξω φρενών οι χρήστες των social media, κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι Θύελλα αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων έχει ξεσπάσει στο Twitter για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο πραγματοποιήθηκε η πρώτη αποχώρηση από το Survivor, μετά τη δημιουργία των δύο νέων ομάδων.

Αυτή την αποχώρηση μάλιστα δεν την περίμενε κανείς καθώς δεν έγινε με τον τρόπο που γίνονταν οι αποχωρήσεις μέχρι τώρα.

Όπως ήταν γνωστό πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, την οποία ακολούθησε στη δεύτερη ψηφοφορία ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ωστόσο η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό, η Ανθή Σαλαγκούδη ως δημοφιλέστερη παίκτρια από την ψηφοφορία του κοινού, έπρεπε να υποδείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Η τρίτη υποψήφια λοιπόν ήταν Ελίζαμπεθ Ελέτσι.Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς, σαν δεύτερος σε δημοφιλέστερος από το κοινό, υπέδειξε την Ασημίνα Ιγγλέζου για να τεθεί επίσης στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού καθώς η Ανθή Σαλαγκούδη αυτομάτως εξαιρέθηκε.

Αυτή η εξέλιξη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του Τwitter με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι, για άλλους να λένε πως η Ανθή Σαλαγκούδη έχει βύσμα και άλλοι να λένε πως δεν θα ξαναδούν Survivor.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ