2021-01-22 14:54:13
Φωτογραφία για Παρασκευή, 22/1/2021: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Με τη βοήθεια του σπιράλ τετραδίου του συντακτικού μας και της αντίστοιχης ανάρτησης, μετατρέπουμε όλα τα ασύνδετα σχήματα του κειμένου "Ο μαγικός κόσμος των βιβλίων" (σελίδα 34 - Β.Μ.), μαζί με το παράδειγμα που υπάρχει στην εργασία 2 (σελίδα 35 - Β.Μ.), σε πολυσύνδετα σχήματα, στο τετράδιό μας.

Μαθηματικά: Λύνουμε τις ασκήσεις και τα προβλήματα της επαναληπτικής φωτοτυπίας που μοιράστηκε στην τάξη (βρείτε την εδώ). Το επαναληπτικό κριτήριο αξιολόγησης στα κλάσματα, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 26/1, κατά το δίωρο 2η - 3η ώρα.

Φυσική: Με τη συμβολή του εκπαιδευτικού υλικού της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε προσεκτικά την παρατήρηση και το συμπέρασμα του 6ου Φύλλου Εργασίας "Θερμαίνοντας και ψύχοντας τα στερεά", προτού συμπληρώσουμε τις εργασίες 2 και 3 (σελίδες 87 και 88).

Γεωγραφία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα των σελίδων 67 και 68 (Β.Μ.) του 19ου κεφαλαίου "Οι ποταμοί της Ελλάδας", με τη βοήθεια της αντίστοιχης ανάρτησης. Έπειτα, συμπληρώνουμε τις εργασίες 1 και 2, στη σελίδα 30 του Τ.Ε..

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ