2021-01-23 23:28:53
Φωτογραφία για Vintage ατμόσφαιρα αλλά με νεανική αισθητική σε 28τμ
HOME TOUR σε πολύ όμορφης διακόσμησης γκαρσονιέρα 28τμ, διαμορφωμένη σε μοντέρνο, νεανικό στυλ αλλά με χρήση και πολλών vintage στοιχείων.  

Παρά τις αρκετές vintage λεπτομέρειες που έχουν χρησιμοποιηθεί στην διακόσμηση, το συγκεκριμένο σπίτι είναι ένα τυπικό νεανικό, μοντέρνο και ...γυναικείο :) μικρό διαμέρισμα, απόλυτα λειτουργικό και πολύ όμορφο διακοσμητικά μέσα στην απλότητά του.

Τα μόλις 28τμ που καταλαμβάνει έχουν μοιραστεί ανάμεσα στον ενιαίο χώρο καθιστικό-τραπεζαρία-υπνοδωμάτιο, την πολύ μικρή αλλά λειτουργική κουζίνα που επίσης συνδυάζει vintage ύφος και μοντέρνα στοιχεία όπως το σκούρο του τοίχου,  το μπάνιο και τον χώρο εισόδου.

Η διαρρύθμιση και η αρχιτεκτονική του παλιού και ανακαινισμένου διαμερίσματος, με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο το πανέμορφο τοξωτό παράθυρο, σε συνδυασμό με τα λιτής γραμμής έπιπλα τα περισσότερα από τα οποία προέρχονται από την IKEA, το λευκό συνδυαστικά με παλ αποχρώσεις που δένουν εξαιρετικά με το σκούρο γκρι σε κάποια μικτά σημεία των τοίχων δημιουργούν συνολικά μια φωτεινή, καλαίσθητη και ιδιαίτερα "ήρεμη" ατμόσφαιρα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ