2021-01-25 23:38:46
Φωτογραφία για 20 Σχέδια σε φάσματα επίπλωσης για πολύ ξεχωριστές  Boho και  Ethnic διακοσμήσεις
Υφάσματα επίπλωσης

σε Boho - Ethnic στυλ  

20 πολύ ιδιαίτερα υφάσματα επίπλωσης που θα βρείτε στην αγορά, για διακοσμήσεις σε Boho και Ethnic στυλ 

Ethnic και Boho σχέδια,  αποχρώσεις γήινες αλλά και πετρόλ, μπλε, πράσινες, υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης πολύ ιδιαίτερου σχεδιασμού, βελούδο και σενίλ για ...απόλυτα Boho καναπέδες, στόφες σε γεωμετρικά πολύχρωμα σχέδια και γενικά υφάσματα επίπλωσης που ξεφεύγουν από τις κλασσικές επιλογές και είναι ιδανικά για ταπετσαρίες επίπλων, καλύμματα, μαξιλάρια κλπ σε χώρους διαμορφωμένους σε Ethnic και Boho ύφος.

(Κλικάροντας στο link κάτω από κάθε φωτογραφία μεταφέρεστε απευθείας στο κατάστημα-eshop που εντοπίσαμε το κάθε σχέδιο). 

www.ifasma.eu

Πολύ όμορφη πολύχρωμη στόφα με γεωμετρικό σχέδιο σε μπεζ φόντο.

Εξαιρετικό για ταπετσαρία σε καρέκλες, μαξιλάρια καναπέ, μαξιλάρες-πουφ 


www.ifasmata123

Κλασσικά Boho υφάσματα επίπλωσης για κάθε χρήση, σε πολύ όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς και με ελαφρά ανάγλυφα σχέδια

www.ifasma.eu

Σενίλ μονόχρωμο με βελούδινη υφή, σε πολλές αποχρώσεις.

Εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής για ένα κλασσικό ύφασμα επίπλωσης για κάθε χρήση

sillogi14.gr

Πολύχρωμο ύφασμα επίπλωσης με γεωμετρικό σχέδιο ρόμβους, για προσθέσετε χρώμα σε χώρους που κυριαρχεί κάποια απ΄όλες τις αποχρώσεις και κατάλληλο για ταπετσαρίες επίπλων, καλύμματα, μαξιλάρια κλπ αλλά και κούρτινες σκίασης

www.sillogi14.gr

Το κλασσικό βελούρ επίπλωσης σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, ανάμεσά τους το πράσινο σκούρο και το πετρόλ.  Τα χρώματα που ...λατρεύει το Boho στυλ, ειδικά σε καναπέδες, και μπορούν να συνδυαστούν και με εμπριμέ - πολύχρωμα μαξιλάρια. 

www.sillogi14.gr

Τίποτα δεν είναι πιο Ethnic και Bohem από την ...Frida Kahlo!

Ύφασμα επίπλωσης ψηφιακής εκτύπωσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μεγάλα έπιπλα για χώρους αμιγώς διαμορφωμένους σε αυτό το ύφος ή σε πιο μικρά στοιχεία για μια πιο "διακριτική" διακοσμήση. 

dentespola.gr

Τυπικά Ethnic σχέδια σε πολύ όμορφους χρωματικούς σχεδιασμούς, ιδανικό εκτός των άλλων για μαξιλάρια σε λευκούς καναπέδες ή ταπετσαρία σε καρέκλες τραπεζαρίας. 

www.kostikoglou.gr

Διακριτικό αλλά πολύ καλαίσθητο Ethnic σχέδιο, σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, σε ένα ύφασμα επίπλωσης που το μπεζ φόντο το κάνει ιδανικό εκτός των άλλων και για καλύμματα - ταπετσαρία ιδιαίτερα μεγάλων επίπλων, όπως και για μαξιλάρια σε λευκούς καναπέδες.

www.ifasma.eu

Και Ethnic και Boho και κλασσικό και μοντέρνο, γενικά μια πολύ ιδιαίτερη στόφα επίπλωσης με γεωμετρικά σχέδια και λουλούδια σε πράσινο-πετρόλ φόντο. Μπορεί να δώσει πολύ έντονο χρώμα σε "μουντούς" χρωματικά -  δίχρωμους χώρους και εκτός των άλλων ιδανική για ταπετσαρία σε καρέκλες-πολυθρόνες παλαιωμένης όψης σε λευκό-κρεμ χρώμα.  

www.sillogi14.gr

Μερικές από τις πιο αγαπημένες αποχρώσεις του Boho σε ένα ύφασμα επίπλωσης που το ίδιο πετυχημένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ταπετσαρίες επίπλων, μαξιλάρια κλπ. στο σαλόνι αλλά και για μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κουρτίνα σκίασης σε υπνοδωμάτιο. 

www.kostikoglou.gr

Κλασσικό τρόπικαλ σχέδιο σε απόλυτα Boho αποχρώσεις, που με την ίδια ευκολία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το σαλόνι και το καθιστικό έως τον χώρο της κουζίνας για κάθε χρήση

www.sillogi14.gr

Πράσινο, μαύρο και γήινες αποχρώσεις σε ένα πολύ εντυπωσιακό ύφασμα επίπλωσης με Ethnic σχέδια, κατάλληλο τόσο για ταπετσαρία - καλύμματα μεγάλων επίπλων όσο και σε μικρότερα στοιχεία όπως μαξιλάρια, ράνερ τραπεζιού, κουρτίνες σκίασης κλπ.  

www.sillogi14.gr

Γεωμετρικό πολύχρωμο σχέδιο ...παζλ, ιδιαίτερο και ανθεκτικό για κάθε χρήση και κυρίως για να προσθέσετε χρώμα με μικρά στοιχεία πχ μαξιλάρια, πουφ, σκαμπώ κλπ σε χώρους που κυριαρχεί το μπεζ-λευκό, το μαύρο ή κάποια απ΄όλες τις αποχρώσεις του

www.kostikoglou.gr

Boho, Ethnic αλλά και Pop Art ύφος σε δύο πολύ όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς.

Εκτός των άλλων ιδανικό για μαξιλάρια καναπέ ή ταπετσαρία σε καρέκλες τραπεζαρίας, σε χώρους που κυριαρχεί το λευκό-μπεζ και οι αποχρώσεις του φυσικού ξύλου. 

www.sillogi14.gr

Το λατρεμένο φυτό του Boho στυλ, σε ένα πολύ ιδιαίτερο ύφασμα επίπλωσης ψηφιακής εκτύπωσης σε μαύρο φόντο. Ιδανικό για κάθε είδους διακοσμητικές λεπτομέρειες και υφασμάτινα στοιχεία σε χώρους διακοσμημένους σε ανάλογο ύφος. 

www.sillogi14.gr

Πολύχρωμο γεωμετρικό ύφασμα επίπλωσης σε πολύ όμορφες και έντονες αποχρώσεις για να προσθέσετε εύκολα χρώμα ακόμη και σε χώρους που κυριαρχούν το μπεζ-λευκό, οι αποχρώσεις φυσικού ξύλου αλλά και μονοχρωμίες ή διχρωμίες σε κάποιες από τις αποχρώσεις του.

www.sillogi14.gr

Πετρόλ σε δύο τόνους, πράσινο-λαδί επίσης σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, σε μπεζ φόντο. 

Εκτός των άλλων ιδανικό για μαξιλάρια σε λευκούς, μπλε και λαδί καναπέδες, αλλά και για καρέκλες τραπεζαρίας, πουφ, σκαμπώ ή και εξωτερικές κουρτίνες σκίασης για να δημιουργήσετε καλαίσθητες αλλά "διακριτικές" χρωματικές αντιθέσεις σε κάθε χώρο. 

www.sillogi14.gr

Για όσους αγαπούν τους πολύ ιδιαίτερους συνδυασμούς και το πετρόλ. 

Όσο ...παράξενο και αν φαίνεται αν κανείς δεν είναι εξοικειωμένους με το συγκεκριμένο ύφος, πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό ύφασμα επίπλωσης ψηφιακής εκτύπωσης που εκτός των άλλων είναι ιδανικό για διακοσμητικά μαξιλάρια πάνω σε λευκό, πετρόλ ή λαδί καναπέ, σε Boho σαλόνια - καθιστικά.  

www.ifasma.eu

Γεωμετρικού σχεδίου πολύχρωμη στόφα επίπλωσης, ανθεκτική και ταιριαστή χρωματικά με τα ...πάντα. Εκτός από καλύμματα, ταπετσαρίες επίπλων, μαξιλάρια  κλπ. μπορεί θαυμάσια να χρησιμοποιηθεί και για κουρτίνες σκίασης σε χώρους που θέλετε να προσθέσετε έντονο χρώμα με ...μία κίνηση.

www.sillogi14.gr

Εξαιρετικής αισθητικής βελούδο ύφασμα επίπλωσης με όψη μάλλινου - μπουκλέ και με πολύ όμορφες ευκολοσυνδύαστες αποχρώσεις. Για καλύμματα καναπέ, καρέκλες τραπεζαρίας αλλά και μαξιλάρια, ένα ύφασμα που μπορεί να ταιριάξει σχεδόν με όλα τα διακοσμητικά στυλ και να προσθέσει "ζεστασιά" και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε κάθε χώρο. 
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ