2021-01-30 00:08:30
Φωτογραφία για 45χρονος σκότωσε τρεις ανθρώπους επειδή μισούσε τους υπεύθυνους
Ένας ένοπλος σκότωσε χθες Πέμπτη μία σύμβουλο κέντρου εργασίας και μία διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού στη Γαλλία. Παράλληλα έχει συνδεθεί με μια σειρά επιθέσεων εναντίον εργαζομένων που δουλεύουν σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Valence της νοτιανατολικής Γαλλίας, ενώ ο ύποπτος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον μιας 53χρονης ο οποίος εργαζόταν σε κέντρο εργασίας. Μάλιστα όπως μετέδωσε το BBC, ο ένοπλος βρισκόταν στα βιβλία του κέντρο από το 2013. Ο δράστης κατάφερε να διαφύγει από τον τόπο της επίθεσης οδηγώντας ένα κόκκινο Honda. Ωστόσο ένας από τους συναδέλφους της 53χρονης κατάφερε να ειδοποιήσει τις αρχές καθώς κράτησε τα στοιχεία των πινακίδων του αυτοκινήτου.

Ακολούθως ο 45χρονος πήγε στην πόλη Guilherand-Granges όπου και πυροβόλησε δύο φορές την 51χρονη διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας συλλογής απορριμμάτων Faun όπου και εργαζόταν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ένοπλος εργαζόταν εκεί για δύο χρόνια μέχρις ότου απολύθηκε.

Ο ύποπτος στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Valence, όπου εμβόλισε ένα περιπολικό το οποίο προσπάθησε να τον σταματήσει σε μια γέφυρα του Ροδανού στις 9.15 π.μ. όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνδέσουν τον δράστη με ένα άλλο περιστατικό πυροβολισμών την Τρίτη όπου μία γυναίκα σκοτώθηκε και ένας άνδρας τραυματίστηκε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ