2021-02-20 21:32:28
Φωτογραφία για Εκπαίδευση μαθητών στο CERN τον Σεπτέμβριο 2021
Οι αιτήσεις για τους συνοδούς καθηγητές πρόκειται να ανοίξουν μέσα στο επόμενο προσεχές διάστημα και θα διαρκέσουν εώς τις 10 Απριλίου 2021, ώρα: 15.00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών και μαθητριών θα πρέπει να υποβληθούν από τις 30 Μαρτίου 2021 έως 10 Απριλίου 2021, ώρα: 15.00. Οι αιτήσεις καταχωρούνται από τον Διευθυντή του σχολείου ή άλλο εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό του σχολείου, σε συνεργασία με τον προτεινόμενο μαθητή/-τρια, αποκλειστικά από το e-mail του σχολείου. Ο προτεινόμενος μαθητής/-τρια απαντά μόνος του στις ερωτήσεις της αίτησης που αφορούν τους μαθητές και τις παραδίδει στον Διευθυντή του σχολείου για την καταχώρηση.

Greek High-School Students Internship Programme 2021:

https://indico.cern.ch/e/GRHSSIP21

- Ποια είναι η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για τους μαθητές;

Οι μαθητές εκδηλώνουν τώρα το ενδιαφέρον τους και ο σύλλογος αποφασίζει ποιόν από τους μαθητές  που "πληρούν τις προυποθέσεις (γνωση αγγλικών, ηλικια, βαθμοι κλπ)" θα προτείνει. Το βίντεο, η έκθεση των 200 λέξεων, οι συστατικές επιστολές κτλ υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο σχετικό σύνδεσμο στο όριο των ημερομηνιών και μόνο για ένα μαθητή από κάθε σχολείο. Η εγγραφή γίνεται με το email του σχολείου.

- Ποιο είναι το ελάχιστο όριο ηλικίας για να πληρεί ο/η μαθητής/τρια τις προυποθέσεις συμμετοχής του προγράμματος;

Ο/Η μαθητής/-τρια πρέπει να είναι 16 χρονών την πρώτη μέρα του προγράμματος για να πληρεί τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά μπορούν να βρεθούν στις Συχνές Ερωτήσεις του προγράμματος

- Τι ακριβώς περιλαμβάνει το κοινωνικό πρόγραμμα του προγράμματος;

Στα πλαίσια του κοινωνικού πρόγραμματος περιλαμβάνεται το επίσημο δείπνο καθώς και οι δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο (μαζί με το Σαββατοκύριακο) των μαθητών.

- Χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη πιστοποίηση Αγγλικών, για να είναι έγκυρη η αίτηση συμμετοχής;

Όχι, εφόσον ο μαθητής/-τρια είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την γλώσσα με σχετική άνεση, οποιαδήποτε πιστοποίηση είναι έγκρυρη.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα στο: http://etsito.mysch.gr/?q=node/95 και https://hssip.web.cern.ch/ .



https://indico.cern.ch/event/856125/overview
tinanantsou.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ