2021-02-26 18:37:40
Φωτογραφία για Συνάντηση εργασίας στον ΟΣΕ για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Σκύδρας.
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε εχθές τη διοίκηση του ΟΣΕ, ώστε να υποστηρίξει το αίτημα που έχει αποστείλει ο Δήμος Σκύδρας αναφορικά με την ανακατασκευή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Σκύδρας και την επιστροφή της ιστορικής μηχανής του Τρένου της Καρατζόβας.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Σπ.-Κλ. Πατέρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθ. Κοτταράς και το Μέλος του ΔΣ κ. Γ. Κατσίγιαννης. Ο Βουλευτής παρουσίασε στη διοίκηση του Οργανισμού τα επιχειρήματα του Δήμου Σκύδρας για την ιστορικότητα του Σταθμού από αρχιτεκτονικής άποψης αλλά και ως αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού της περιοχής καθώς η κατασκευή και λειτουργία του είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Σκύδρας, της Πέλλας και συνεπώς της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ανταπόκριση του Οργανισμού ήταν καταρχήν θετική, καθώς η διοίκηση έδειξε να αντιλαμβάνεται τη σημασία του έργου για την περιοχή. Οι απαραίτητες μελέτες για την υλοποίηση της ανακατασκευής έχουν ήδη εκπονηθεί εδώ και καιρό. Ο Λάκης Βασιλειάδης ζήτησε να γίνουν όλα τα απαραίτητα βήματα ώστε να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και δεσμεύτηκε να συνδράμει όπως μπορώ προς αυτή την κατεύθυνση.

pellamou.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ