2021-03-10 18:03:05
Φωτογραφία για Τετάρτη, 10/3/2021: Εργασίες ημέρας

 



Γλώσσα: Συμπληρώνουμε τις εργασίες 2 και 3 του φυλλαδίου συντακτικού "Απρόσωπη σύνταξη". Επίσης, από το φυλλάδιο με τις οδηγίες του παιχνιδιού "Ζωγραφομαχίες", εντοπίζουμε στις δυο τελευταίες σελίδες (από την παράγραφο "Πίνακας 1" έως το τέλος) τα απρόσωπα ρήματα και τις απρόσωπες εκφράσεις, μαζί με τα υποκείμενά τους, και τα γράφουμε στο τετράδιό μας. Δεν ξεχνάμε πρώτα να διαβάσουμε τη θεωρία, με τη βοήθεια του φυλλαδίου ή της αντίστοιχης ανάρτησης. Οι εργασίες είναι για την επόμενη Τρίτη, 16/3.

Μαθηματικά: Συμπληρώνουμε τον 2ο και τον 3ο πίνακα της σελίδας 3 και τους αντίστοιχους της σελίδας 4 της επαναληπτικής φωτοτυπίας "Πολ_σμός-Διαίρεση δεκαδικών_θεωρία-ασκήσεις", προτού κάνουμε τις ασκήσεις 2 και 3 (σελίδες 3 και 4, αντίστοιχα, της ίδιας φωτοτυπίας).

Γεωγραφία: Με τη συνδρομή του εκπαιδευτικού υλικού της αντίστοιχης ανάρτησης, διαβάζουμε προσεκτικά τα υπογραμμισμένα του 26ου κεφαλαίου "Ο ρόλος των ηφαιστείων και των σεισμών στις αλλαγές της φύσης", προτού συμπληρώσουμε την εργασία 1, στη σελίδα 39 του Τ.Ε..

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ