2021-05-14 00:31:32
Φωτογραφία για 665.0000 πιστοποιητικά εμβολιασμού εκδόθηκαν ήδη - Σε ποιες μετακινήσεις απαιτούνται
Στην έκδοση 665.000 πιστοποιητικών εμβολιασμού έχει φτάσει η χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες .  Το άλμα έκδοσης των συγκεκριμένων πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορονοϊού έγινε τον Μάιο, όπου εκδόθηκαν 240.000. 

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά μέχρι χθες, Πέμπτη, 13 Μαΐου, έχουν εμβολιασθεί πλήρως 1.450.838 πολίτες. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις των πολιτών τόσο εκτός νομού σε νησιά όσο και για τα ταξίδια στο εξωτερικό, αν όμως έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημέρα της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Πώς εκδίδεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) μπορούν να απευθύνονται οι πολίτες για την έκδοση του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού, ενημερώνει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Επιπλέον, η βεβαίωση μπορεί να εκδοθεί την επόμενη ημέρα από αυτή που πραγματοποιήθηκε η τελευταία δόση εμβολιασμού, ανάλογα με το είδος του εμβολίου, και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr (με τη χρήση κωδικών Taxisnet).
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Διπλαδένια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΗΠΟΥΡΙΚΗ: Διπλαδένια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ